Încălzire verde ultramodernă pentru sectorul 1

Locuitorii din cartierul Aviației din Sectorul 1 vor beneficia de un sistem ultramodern de încălzire, mai eficient și mai prietenos cu mediul, bazat pe tehnologii de ultimă generație.

Primăria Sectorului 1, administrată de primarul USR Clotilde Armand, lansează un proiect-pilot prin care pompe de căldură și panouri fotovoltaice vor fi folosite pentru a furniza apă caldă, pe toata perioada anului, și căldură, în sezonul rece, locuințelor racordate la sistemul public de încălzire.

Noul sistem de încălzire va reduce facturile la energie și va rezolva problema întreruperii repetate a căldurii și a apei calde. În plus, nivelul de poluare din zonă va scădea odată prin eliminarea centralelor și surselor de încălzire alternative și calitatea vieții va crește. Energia termică va fi furnizat când este necesară, fără sincope, prin tehnologie ultramodernă.

Pentru început, programul va fi derulat în 10 blocuri din cartierul Aviației, zona din Sectorul 1 cea mai grav afectată de întreruperea repetată a căldurii și a apei calde.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]