Ultimele Evenimente trecute

PÂNĂ PE 30 APRILIE, USR ȘI DREAPTA UNITĂ RĂMÂN ÎN STRADĂ PENTRU A STRÂNGE SEMNĂTURILE NECESARE PENTRU CANDIDĂTURILE LA ALEGERILE LOCALE.

Până pe 30 aprilie, USR și Dreapta Unită rămân în stradă pentru a strânge semnăturile necesare pentru candidaturile la alegerile locale. Zilnic, echipele noastre de candidați și voluntari sunt prezente pe străzile Bucureștiului pentru a strânge semnături. Cu fiecare semnătură, construim temelia unei democrații mai puternice și a unei societăți mai bune.

ALIANȚA DREAPTA UNITĂ: STRÂNGERE DE SEMNĂTURI

Bucureşti

Vrei să ne votezi? Haide să semnezi! Am intrat în ultima săptămână de strângere de semnături.Membrii și susținătorii Dreapta Unită sunt în fiecare zi în București pentru a strânge semnăturile necesare pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie. Ne găsești la metrou dar și în parcurile Capitalei. Avem nevoie de tine pentru a […]

ALIANȚA DREAPTA UNITĂ: STRÂNGERE DE SEMNĂTURI

Piaţa Universităţii

Vrei să ne votezi? Haide să semnezi! ✍️ Membrii și susținătorii  USR sunt în centrul Bucureştiului pentru a strânge semnături. Semnăturile sunt necesare pentru a putea depune candidaturile și participa la alegeri. Dacă ne vezi pe stradă, oprește-te și dă-ne semnătura ta! Să putem intra în lupta de pe 9 iunie.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]