• 14 octombrie 2024

VLAD VOICULESCU, PREȘEDINTELE USR BUCUREȘTI: ,,NICUȘOR DAN SE OPUNE PSD-IZĂRII CAPITALEI CU LEGEA ÎN MÂNĂ ȘI BULDOZERUL.”

,,Nicușor Dan se opune PSD-izării Capitalei cu legea în mână şi buldozerul. Şi când spun acest lucru, mă refer la grotescul ce se petrece chiar în această seară, în Piaţa Unirii. Organele statului, aflate sub controlul direct al domnului Ciolacu, nişte instituţii nefuncţionale şi complice, au dat o nouă lovitură bucureştenilor la Planşeul Unirii, în încercarea de a susţine interesele politice şi financiare ale PSD-ului.
În fruntea acestor manevre se află Daniel Băluţă şi PSD, care pun în pericol viaţa bucureştenilor doar pentru a strânge bani de campanie pentru Ciolacu. Băluţă, primarul din Sectorul 4, încearcă să se prezinte drept un salvator al Pasajului Unirii, însă adevărata miză este clară: 750 de milioane de lei, bani care, într-un an electoral, vor ajunge la apropiaţii de partid. Şi pentru a obţine aceste fonduri, Băluţă ignoră complet necesitatea avizelor legale, forţând, de fapt, începutul unei construcţii ilegale.
Este adevărat că Bucureştiul are nevoie urgentă de reparaţii şi consolidări, dar acestea trebuie realizate respectând toate prevederile legale şi normele de siguranţă, aşa cum a subliniat primarul general, Nicuşor Dan.
În acelaşi timp, reprezentanţii instituţiilor statului preferă să încalce legea în mod evident, favorizând o infracţiune pe faţă. Băluţă, pionul de casă al PSD-ului, foloseşte prefectura exact cum PSD manipulează CCR-ul: ca pe o unealtă politică, fără nicio grijă pentru interesul public sau respectarea legii.
Băluţă nu este mai presus de lege, iar ceea ce vedem acum este un linşaj politic ordinar împotriva lui Nicuşor Dan, un abuz care trebuie să înceteze imediat!”