• 18 iulie 2024

VLAD VOICULESCU, EUROPARLAMENTAR USR: ROBERTA METSOLA ȘI-A RESPECTAT ȘI APĂRAT INSTITUȚIA. CIUCĂ ȘI CIOLACU ÎȘI BAT JOC DE INSTITUȚIA PARLAMENTULUI ȘI DE TOATE CELELALTE INSTITUȚII ALE STATULUI ROMÂN

VLAD VOICULESCU, EUROPARLAMENTAR USR: ROBERTA METSOLA ȘI-A RESPECTAT ȘI APĂRAT INSTITUȚIA. CIUCĂ ȘI CIOLACU ÎȘI BAT JOC DE INSTITUȚIA PARLAMENTULUI ȘI DE TOATE CELELALTE INSTITUȚII ALE STATULUI ROMÂN

150 150 USR Bucuresti

,,Doamna Șoșoacă a făcut astăzi aici, în Parlamentul European, exact ceea ce a făcut și acasă.

Dânsa a fost egală cu sine. A scos un sac de plastic și l-a fluturat acuzând că români au fost omorâți, a scos o icoană și a fluturat-o, a urlat că românii au votat-o și asta îi dă dreptul să facă orice. Să urle, să mintă, să arunce cu rahat, să se victimizeze.

Știți ce a fost diferit?

1. Instituția și cei aleși să o apere și reprezinte.

Președinta Parlamentului European (da, o femeie, mai fermă decât ostașul Ciucă sau șmecherașul Ciolacu) i-a permis de două ori să strige. A treia oară a cerut excluderea ei din sală. În 2 minute, doamna Șoșoacă a fost out. Roberta Metsola și-a respectat și apărat instituția. Ciucă și Ciolacu își bat joc de instituția Parlamentului și de toate celelalte instituții ale statului român.

Știți ce a mai fost diferit acum?

2. AUR-iștii au fost diferiți. PSD-iștii au fost diferiți.

Când își punea botniță și flutura saci în 2021 în Parlamentul României, AUR și PSD o aplaudau cot la cot și profitau de pe urma scandalului făcut de ea.

Și a mai fost o diferență:

3. Miza. Miza celor care trebuiau să limiteze scandalul și mizeria era în 2021 viața românilor.

Când doamna Șoșoacă s-a lansat, în 2021, strigătele ei alături de aplauzele și acțiunile concertate ale celor de la AUR și PSD, au convins poate sute de mii sau milioane de români că pandemia nu există. Pe mulți asta i-a costat viața. Miza era atunci chiar viața oamenilor iar lui Ciolacu nu i-a păsat. Din contră, a profitat.

Miza, astăzi, aici a fost “doar” civilizația. Și totuși, Roberta Metsola a acționat fără să îi tremure mâna. Iar AUR-iștii și PSD-iștii au aplaudat. Le place și lor civilizația când altcineva trebuie să o apere.”

Detalii aici: https://www.facebook.com/100050261958969/posts/1166967521655302/?mibextid=WC7FNe&rdid=3XRYOkkqtiZPnN4P

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]