• 12 iunie 2024

VLAD VOICULESCU, PREȘEDINTELE USR BUCUREȘTI: ALEGERILE AU FOST NU DOAR DEZASTRUOS ORGANIZATE CI FURATE. CU SISTEM, PREGĂTIT, DE LUNI DE ZILE.

,,Pasul 1. Au comasat alegerile ca alegerile locale să eclipseze votul politic pentru europarlamentare și să pară că românii girează frankenstein-ul PSDPNL.
Pasul 2. Au blocat, șantajat – în forme mai soft sau mai dure – toți primarii USR.
Pasul 3. Au eliminat din secții aproape toți delegații celorlalte partide după vorba lui Stalin – nu contează cine votează, contează cine numără. În cele mai multe secții raportul a fost de 5 la 1. Vorbim de oameni, nu de mașini. Cum au rezistat delegații USR după 24 ore continuu sau după 36 de ore sau mai mult? Tu cum ai fi rezistat?
Pasul 4. Pentru că toate astea nu le-au fost suficiente, au furat cu nerușinare alegerile! Au anulat voturi (dublu față de ultimele alegeri!), au “greșit” procese verbale cu numarul total de voturi ale fiecărui candidat/partid, au “greșit” centralizarea din tastatură la AEP.
“Surprizele” de la alegeri nu sunt întâmplătoare. Sondajele arătau cu totul și cu totul altceva pentru că realitatea este pur și simplu alta.
La București este foarte clar:
La S1 s-au furat alegerile. Zeci de buletine de vot – unele cu sute de voturi pentru Clotilde Armand si/sau pentru USR/ADU – sunt deja publice.
La S2 s-au furat alegerile. La fel: zeci de buletine de vot – unele cu sute de voturi pentru Radu Mihaiu si/sau pentru USR/ADU – sunt deja publice.
Nu e irelevant ce s-a întâmplat la S3 unde candidatul USR a ajuns în noaptea alegerilor la urgențe, agresat de un golan de la AUR. De față cu jandarmii care se uitau tâmp în timp ce Lucian Judele era agresat (verbal, mai întâi) și suna la 112 pentru că Jandarmeria nu își făcea datoria.
Este noua paradigmă pe care PSD-PNL o oferă românilor: un stat care îi servește pe ei și pe nimeni altcineva.
Un stat controlat prin distrugerea democrației și falsificarea mecanismelor unui stat de drept.
Cereți respectarea votului, oameni buni!
Este ceea ce se poate face acum.’’

Detalii aici: