• 12 iunie 2024

PRIMARUL SECTORULUI 2, RADU MIHAIU, A DEPUS O PLÂNGERE PENALĂ IN REM PENTRU INFRACȚIUNILE ELECTORALE COMISE ÎN TIMPUL VOTĂRII DE DUMINICĂ DIN SECTORUL 2.

PRIMARUL SECTORULUI 2, RADU MIHAIU, A DEPUS O PLÂNGERE PENALĂ IN REM PENTRU INFRACȚIUNILE ELECTORALE COMISE ÎN TIMPUL VOTĂRII DE DUMINICĂ DIN SECTORUL 2.

150 150 USR Bucuresti

București, 12 iunie – Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a depus o plângere penală in rem pentru infracțiunile electorale comise în timpul votării de duminică din Sectorul 2. Plângerea vizează fapte grave precum cumpărarea de voturi și distribuirea de buletine deja ștampilate.

„Există dovezi clare, inclusiv poze, care arată că au fost dați bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi. De asemenea, au fost distribuite buletine deja ștampilate. Aceste fapte au fost identificate în patru secții diferite, ceea ce indică o acțiune coordonată a aceluiași partid. Este esențial ca cei care au cumpărat voturi să fie trași la răspundere”, a declarat Radu Mihaiu.

Primarul a subliniat importanța investigării acestor nereguli de către procurori pentru a clarifica circumstanțele în care s-au petrecut aceste infracțiuni electorale.

În plus, Biroul Electoral Municipal (BEM) a admis contestația depusă de Radu Mihaiu, iar Secția 352 va fi renumărată. „Aceasta este o primă victorie și mă bucur că cererea noastră de renumărare a fost admisă”, a afirmat Mihaiu.

Reamintim că Sectorul 2 a înregistrat cele mai multe voturi anulate, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea procesului electoral.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]