• 9 iunie 2024

CLOTILDE ARMAND: IOAN ARNĂUTU, FOST VICEPREȘEDINTE PSD SECTOR 1 ȘI SPONSOR PSD, A ORGANIZAT O REȚEA DE TURISM ELECTORAL ÎN CARTIERUL CHITILA

Clotilde Armand semnalează că este agitație mare în Dămăroaia, pe lângă secția de la Școala 177. Așteaptă lumea să primească bani după ce fac dovada că au ”votat corect”!

,,Bărbatul pe care-l vedeți la finalul acestor imagini este Ioan Arnăutu, fost vicepreședinte PSD Sector 1 și sponsor PSD. A fost condamnat pentru fraudă electorală fiindcă a plătit zeci de persoane să voteze multiplu la alegerile europarlamentare din 2009. Cu voturile fraudate le-a trimis în Parlamentul European pe Viorica Dăncilă și Rovana Plumb.

Astăzi a organizat o rețea de turism electoral în cartierul Chitila, unde este responsabil de zonă din partea PSD-PNL. I-am prins în flagrant, am chemat poliția și a devenit agresiv. S-a ales cu un nou dosar penal. Îl auziți în finalul videoclipului cum îl amenință pe observatorul USR de față cu poliția.

Sunt disperați să pună mâna le bugetul Sectorului 1, nu le este teamă nici de pușcărie, pe acești nemernici îi putem opri doar votând. Nu pot ei fura, cât putem noi vota! Ieșiți la vot!’’

Mai multe detalii aici: