• 30 mai 2024

LUCIAN JUDELE, CANDIDAT DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 3: SEMNAL DE ALARMĂ! PRIMARUL NEGOIȚĂ DĂ UN TUN DE 145 DE MILIOANE DE EURO PENTRU AFACERILE IMOBILIARE ALE FAMILIEI SALE

LUCIAN JUDELE, CANDIDAT DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 3: SEMNAL DE ALARMĂ! PRIMARUL NEGOIȚĂ DĂ UN TUN DE 145 DE MILIOANE DE EURO PENTRU AFACERILE IMOBILIARE ALE FAMILIEI SALE

150 150 USR Bucuresti

București, 30 mai – Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3, trage un ultim semnal de alarmă, dat fiind decizia comasaților PSD-PNL din Consiliul Local al Sectorului 3 de a aloca – atenție! – 145 de milioane de euro din bugetul cetățenilor pentru interesele imobiliare ale familiei sale.

Mai exact, cu doar 10 zile înainte de alegerile locale, Robert Negoiță dă 115 milioane de euro pentru o parcare supraetajată de 2.616 locuri, care ar urma să fie construită pe terenul din Șos. Dudești-Pantelimon nr. 3, lângă Hala Laminor și în apropierea complexului imobiliar pe care îl construiește familia Negoiță. Consilierii locali PSD-PNL, fideli primarului Negoiță, au votat pentru aprobarea acestui proiect.

„44.000 de euro pentru un loc de parcare! Putem construi două spitale cu banii pe care i-a luat Negoiță azi din banii cetățenilor pentru interesele familiei sale. Putem construi 2.000 de locuințe sociale cu banii aceștia. Sunt peste 170 de dosare de solicitări ale cetățenilor care așteaptă o locuință socială de la Primăria Sectorului 3 de ani de zile, unii de mai bine de 10 ani. Primăria are numai cinci locuințe sociale, cinci! Și Negoiță vrea să aloce 115 milioane de euro pentru construcția unor parcări la preț de garsonieră acum, cu câteva zile înainte de alegeri. Mai mult decât atât: aflăm astăzi că, pentru acest proiect, Primăria Sectorului 3 a eliberat încă de anul trecut certificatul de urbanism în numai trei zile!”, a declarat Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită la Primăria Sectorului 3.

În aceeași ședință, consilierii locali USR s-au opus aprobării unui alt proiect pus pe ordinea de zi de primarul Robert Negoiță prin care acesta vrea să aloce alte 30 de milioane de euro pentru lucrări pentru prestarea de servicii medicale la Hala Laminor, unde medicii de familie din Policlinicile Vitan și Titan ar urma să fie relocați.

Medicii de familie, proprietari ai cabinetelor medicale din cele două policlinici, susțin că această relocare nu este fundamentată, întrucât cele două clădiri nu figurează pe lista clădirilor cu risc seismic de gradul 1, iar Hala Laminor nu are autorizație ISU. Totodată, le-au amintit consilierilor locali PSD-PNL că sunt 150.000 de pacienți, cetățeni ai Sectorului 3, care au nevoie de servicii medicale în proximitate.

„Cu o nonșalanță de nedescris, comasații PSD-PNL, sub bagheta primarului Negoiță, care nu a fost prezent nici de această dată în sala de ședințe, au împărțit milioane de euro către proiectele de casă. Nevoile cetățenilor Sectorului 3 nu contează în fața afacerilor imobiliare ale familiei primarului. Sper ca vârstnicii acestui sector, precum și părinții cu copii minori din acest sector care vor fi obligați să se deplaseze până la Hala Laminor pentru consultații și rețete medicale, să oprească acest jaf prin votul din 9 iunie”, a declarat Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită la Primăria Sectorului 3.

Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită la Primăria Sectorului 3, alături de echipa sa care candidează pentru Consiliul Local, își reiterează angajamentul de a combate corupția și de a susține transparența și buna guvernare în cadrul Primăriei Sectorului 3, în interesul cetățenilor și pentru promovarea unei dezvoltări durabile a comunității.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]