• 27 mai 2024

PROGRAMUL „CULTURA 2024” DIN SECTORUL 6, INIȚIAT DE VICEPRIMARUL USR MIHAELA ȘTEFAN, A FOST APROBAT PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV

PROGRAMUL „CULTURA 2024” DIN SECTORUL 6, INIȚIAT DE VICEPRIMARUL USR MIHAELA ȘTEFAN, A FOST APROBAT PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV

150 150 USR Bucuresti

București, 27 mai – Programul de finanțări nerambursabile „Cultura 2024”, inițiat de Mihaela Ștefan, viceprimar USR al Sectorului 6, a fost aprobat în ședința Consiliului Local al Sectorului 6. Este pentru al treilea an consecutiv când acest program susține sectorul creativ prin finanțări nerambursabile oferite de Primăria Sectorului 6 pe baza proiectelor depuse.

„Cultura contează! Într-un stat în care cultura suferă de ani în șir din cauza subfinanțării, cu un buget de doar 0,1% din PIB, este obligația autorităților publice să ofere artiștilor și celor care lucrează în industriile creative cadrul necesar pentru a se dezvolta și pentru a-și aduce creațiile mai aproape de oameni”, a declarat Mihaela Ștefan, viceprimar și candidat Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 6.

Bugetul programului este de 1.000.000 de lei și vor fi finanțate proiecte din următoarele domenii: arte vizuale, artă digitală și noile media, artele spectacolului, educație prin cultură și promovarea culturii scrise.

Vor putea fi finanțate trei tipuri de oferte culturale, în funcție de complexitatea și amploarea acestora, astfel: proiecte cu finanțare de maximum 100.000 de lei; proiecte cu finanțare de maximum 50.000 de lei; proiecte cu finanțare de maximum 25.000 de lei. Ghidul aplicantului poate fi accesat pe site-ul Primăriei Sector 6.

„Continuăm să facem lucruri bune în Sectorul 6!” Pentru mai multe detalii despre programul de guvernare locală al Mihaelei Ştefan, puteţi accesa: https://mihaelastefan.ro/.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]