• 27 aprilie 2024

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR AL SECTORULUI 3, CANDIDAT DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 3: ‘’ÎNCEPÂND CU 9 IUNIE, ÎN SECTORUL 3, CETĂŢEANUL VA FI PE PRIMUL LOC. ÎNCEPÂND CU 9 IUNIE, TREBUIE SĂ TRIMITEM ACASĂ CORUPŢII!’’

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR AL SECTORULUI 3, CANDIDAT DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 3: ‘’ÎNCEPÂND CU 9 IUNIE, ÎN SECTORUL 3, CETĂŢEANUL VA FI PE PRIMUL LOC. ÎNCEPÂND CU 9 IUNIE, TREBUIE SĂ TRIMITEM ACASĂ CORUPŢII!’’

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 27 aprilie – Lucian Judele, viceprimar și candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 3, iar astăzi şi-a prezentat punctele principale din programul său de guvernare locală și viitorii consilieri locali Dreapta Unită. La eveniment au participat parlamentari USR, Nicușor Dan, primarul Capitalei, și consilierii locali Dreapta Unită.

,,Domnului Negoiţă îi este frică de voi, că împreună cu noi îl vom trimite acasă. Vreau să vă asigur că începând cu 9 iunie, în Sectorul 3, cetăţeanul va fi pe primul loc. Putem, cu resursele pe care sectorul le are, să construim un spital, să construim ”Şcoala Viitorului”, să construim creşe şi să avem grijă de spaţiile verzi. IOR este cea mai mare rană a Bucureştiului, cea mai mare rană pe care mafia imobiliară a făcut-o spaţiilor verzi. Rechinii imobiliari vor să betoneze acest parc, cu girul primarului Negoiţă. Vreau ca începând cu 9 iunie să trimitem acasă corupţii. Vreau să câştigăm împreună cu alianţa Dreapta Unită şi să modernizăm Bucureştiul”, declară Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3.

De 3 ani și jumătate, Lucian Judele acționează pentru a opri jafurile primarului Negoiță, semnalând de fiecare dată abuzurile pe care le face acesta și făcând demersuri în instanță pentru a le pune capăt. Mai mult, Judele a propus de nenumărate ori în Consiliul Local proiecte în beneficiul cetățenilor vulnerabili din Sectorul 3, proiecte pentru încurajarea performanței în educație, precum și proiecte pentru recuperarea Parcului IOR și redarea acestuia către comunitate ca spațiu verde. Toate aceste proiecte pot deveni realitate din 9 iunie, cu sprijinul cetățenilor care vor vota pentru viitorul corect al Sectorului 3.

,,Când eşti în politică, un singur lucru pe care trebuie să-l faci este să vezi care sunt nevoile oamenilor şi să acţionezi în acest scop. Nu cred că locuitorii din Sectorul 3 au nevoie să schimbe borduri şi pavele pe nişte alei pe care le au deja. Nu cred că asta este ceea ce îşi doresc. Ei îşi doresc şcoli în care elevii să poată învăţa într-un singur schimb, creşe şi grădiniţe la care să-şi poată lăsa copiii, lucruri simple pe care administraţia locală de sector poate să le facă. Este o alegere într-un mod feudal de a face politică, în care îţi cumperi liniştea plătind televiziunile ca să nu vorbească de rău de tine şi în care îţi aduci apropiaţii şi îi faci directori în administraţii şi companii, şi o normalitate în administraţia publică în care vin nişte oameni care să rezolve problemele transparent. Este vorba de a ne despărţi, la 35 de ani de la Revoluţie, de un mod feudal de a face politică”, spune Nicuşor Dan, primarul Capitalei.

Alianţa Dreapta Unită Sector 3 va continua să promoveze o politică de toleranță zero față de corupție și să depună eforturi pentru o administrație transparentă și responsabilă, în care interesele cetățenilor sunt prioritare.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]