• 25 aprilie 2024

PAUL ENE ȘI-A DEPUS CANDIDATURA DIN PARTEA DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 4: „DE AZI, LOCUITORII SECTORULUI 4 AU ÎN MINE ȘI ÎN ALIANȚA DREAPTA UNITĂ O ALTERNATIVĂ REALĂ LA PSD ȘI LA BĂLUȚĂ!”

PAUL ENE ȘI-A DEPUS CANDIDATURA DIN PARTEA DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 4: „DE AZI, LOCUITORII SECTORULUI 4 AU ÎN MINE ȘI ÎN ALIANȚA DREAPTA UNITĂ O ALTERNATIVĂ REALĂ LA PSD ȘI LA BĂLUȚĂ!”

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 25 aprilie – Paul Ene și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 4. La eveniment au participat parlamentari USR și consilieri locali.

„Locuitorii Sectorului 4 au acum în mine și în alianța Dreapta Unită o alternativă reală la PSD și la Băluță. Avem de ales între bolarzi și copaci, între fântâni scumpe și grădinițe pentru copii, între construcții inutile și blocuri reabilitate, între lanțuri și trotuare sigure pentru pietoni, între risipă și investiții cu cap”, declară Paul Ene, candidat Dreapta Unită pentru Sectorul 4.

Printre prioritățile lui Paul Ene și ale echipei Dreapta Unită Sector 4 se numără crearea de locuri de muncă mai aproape de domiciliu pentru locuitorii sectorului, rezolvarea problemei traficului prin soluții de transport alternativ și dezvoltarea de spații de recreere, creșe și școli de calitate dar şi reabilitarea blocurilor. De asemenea, se angajează să rezolve problema parcărilor, propunând soluții integrate, precum parcări supraetajate sau subterane.

„Un plan versus un clan. Asta le oferim locuitorilor din Sectorul 4. Un plan care pune cetățeanul și nevoile sectorului pe primul loc. Un plan care spune NU corupției pesediste din administrație, care spune NU risipei banului public, care spune așa NU se mai poate. Suntem singura alternativă serioasa la votul din 9 iunie, unde putem elibera sectorul de cârdășia unui primar incompetent cu mafia imobiliară”, arată Tudor Pop, președintele Filialei Sector 4 și deputat USR.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]