• 25 aprilie 2024

MIHAELA ȘTEFAN, VICEPRIMAR AL SECTORULUI 6, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA DIN PARTEA DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 6: ,,PSD ESTE LA UN PAS SĂ REVINĂ ÎN PRIMĂRIA DE SECTOR DE MÂNĂ CU PNL. VĂ CHEM SĂ FIȚI ALĂTURI DE NOI PENTRU A CONTINUA LUCRURILE BUNE ÎN SECTORUL 6!”

MIHAELA ȘTEFAN, VICEPRIMAR AL SECTORULUI 6, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA DIN PARTEA DREAPTA UNITĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 6: ,,PSD ESTE LA UN PAS SĂ REVINĂ ÎN PRIMĂRIA DE SECTOR DE MÂNĂ CU PNL. VĂ CHEM SĂ FIȚI ALĂTURI DE NOI PENTRU A CONTINUA LUCRURILE BUNE ÎN SECTORUL 6!”

150 150 USR Bucuresti

București, 25 aprilie – Mihaela Ștefan, viceprimar al Sectorului 6, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6. La eveniment au participat parlamentari USR și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

,,Acum 4 ani, în 2020, am luat un mandat pe care l-am respectat la literă și am schimbat la față Sectorul 6. Este contribuția noastră pe care trebuie să o știe toți cetățenii Sectorului.
Dar oricât de grea era lupta noastră atunci, în 2020, pentru a scoate PSD și mafia imobiliară din primărie, de a face din București un oraș pentru oameni, lupta de acum, de azi, este și mai grea și mai complicată”, spune Mihaela Ștefan, candidat Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 6.

,,Este foarte important votul pe care îl dați pentru viitorul sectorului, pentru că lucrurile bune care s-au întâmplat în ultimii 4 ani s-au întâmplat datorită unei echipe care a păzit sectorul de PSD. Și vă spunem noi: le este jenă tuturor votanților din Sectorul 6 că trebuie să-și dea votul pentru cei din PSD și de această trădare a PNL-ului”, spune Oana Țoiu, vicepreședinte USR.

,,Mihaela Ștefan este un om bine pregătit, un om serios, care știe administrație, un om cu empatie și un om care a făcut foarte multe lucruri bune pentru Sectorul 6. În calitate de primar și împreună cu echipa de consilieri a alianței Dreapta Unită va reuși să își ducă la capăt toate proiectele pentru Sectorul 6”, spune președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Mihaela Ștefan se angajează să continue dialogul cu locuitorii Sectorului 6 pentru a construi împreună un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii.

,,Pentru că cei 4 ani de construcție riscă să fie aruncați la gunoi. PSD este la un pas să revină în primăria de sector de mână cu PNL, PSD este la un pas să revină la putere în Primăria Generală. Spun că e greu, pentru că cei care ne-au fost alături în acești ani, PNL, au ales să fugă în brațele PSD, să se alieze cu cei care au distrus Sectorul 6, care au creat haosul urbanistic.Vă chem să fiți alături de noi pentru a continua lucrurile bune în Sectorul 6!”, mai spune Mihaela Ştefan.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]