• 25 aprilie 2024

ALEXANDRU DIMITRIU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA, DIN PARTEA ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ, PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 5: „OPRIM JAFUL DIN BANUL PUBLIC ȘI NE CONCENTRĂM PE EDUCAȚIE, PE COPIII NOȘTRI”

ALEXANDRU DIMITRIU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA, DIN PARTEA ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ, PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 5: „OPRIM JAFUL DIN BANUL PUBLIC ȘI NE CONCENTRĂM PE EDUCAȚIE, PE COPIII NOȘTRI”

150 150 USR Bucuresti

București, 25 aprilie – Alexandru Dimitriu și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5. La eveniment au participat președintele USR, Cătălin Drulă, parlamentari USR, președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

„Alex Dimitriu e un om hotărât, harnic și dedicat. E nevoie de o schimbare la Primăria Sectorului 5. L-am văzut zilele trecute pe cel care conduce acest sector atacându-l pe Alex Dimitriu și rupându-i pliantele. A arătat într-o conversație despre starea școlilor din sector așa cum este: un om lipsit de idei care face circ ieftin. Un om care vrea să lase clanul din acest sector moștenire mai departe, ca într-o dinastie, fiului său. Sectorul 5 merită mult mai mult. Alianța Dreapta Unită la Sectorul 5 este soluția de viitor”, declară Cătălin Drulă, președintele USR.

„În timp ce Bucureștiul merge înainte, Sectorul 5 merge înapoi. Pentru a ieși din această stare de neputință și disperare din partea multor locuitori ai Sectorului 5, soluția corectă este domnul Dimitriu”, arată președintele PMP, Eugen Tomac.

„Unii vor să aducă Bucureștiul la nivelul Sectorului 5, noi vrem să aducem Sectorul 5 la nivelul Bucureștiului prin Alexandru Dimitriu și echipa de candidați a alianței Dreapta Unită. Sectorul nu se conduce pentru clan, ci pentru locutorii sectorului”, spune Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei.

Alexandru Dimitriu a muncit timp de patru ani pentru Sectorul 5, iar această candidatură este un vis împlinit.

„Le mulțumesc celor care au semnat și au făcut posibilă candidatura mea pentru Primăria Sectorului 5. Este timpul să ne luăm înapoi sectorul noi, cetățenii Sectorului 5, din mâinile mafiei care a pus stăpânire pe el. Sectorul 5 este văzut de Piedone, PSD și PNL ca o feudă, un loc de unde poți stoarce bani. Oprim jaful din banul public și ne concentrăm pe educație, pe copiii noștri. Ne concentrăm pe nevoile părinților care trebuie să fie mulțumiți de condițiile de învățământ din sectorul nostru, facem creșe și grădinițe. Nu mai închidem școlile, ci le deschidem. Este inadmisibil să avem școli închise de șase ani și nici acum să nu se lucreze la ele”, declară Alexandru Dimitriu, candidat Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 5.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]