• 5 aprilie 2024

CLOTILDE ARMAND, PRIMARUL USR AL SECTORULUI 1: AM SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA COMPLEXULUI EDUCAȚIONAL DIN CARTIERUL GREENFIELD!

,,Construim o școală, o grădiniță, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spații verzi, spații de joacă, locuri de parcare și tot ce este necesar pentru un centru educațional. Este prima școală și prima grădiniță publică din acest cartier. Construirea aceestui centru educațional va reduce considerabil aglomerarea celorlalte unități de învățământ din Sectorul 1 și traficul din zonă.

A fost o procedură de achiziție publică transparentă, în cadrul căreia au depus oferte 11 companii/asocieri de firme.

Valoarea estimată a achiziției, conform indicatorilor economici votați de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate – preț. Oferta declarată câștigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA.’’

Detalii aici: https://www.facebook.com/photo/?fbid=978067463684579&set=pcb.978067777017881