• 2 aprilie 2024

USR BUCUREŞTI: PSD-PNL BLOCHEAZĂ PROIECTELE CAPITALEI, ARATĂND DIN NOU DISPREŢ FAŢĂ DE BUCUREŞTENI

USR BUCUREŞTI: PSD-PNL BLOCHEAZĂ PROIECTELE CAPITALEI, ARATĂND DIN NOU DISPREŢ FAŢĂ DE BUCUREŞTENI

150 150 USR Bucuresti

București, 2 aprilie – Coaliția PSD-PNL continuă să arate dispreț față de interesele și necesitățile bucureștenilor, ignorând cu desăvârșire responsabilitățile și angajamentele față de cetățeni.

Astăzi, au blocat toate proiectele de investiții și împrumuturi esențiale, care ar fi facilitat consolidarea clădirilor și evaluarea altor clădiri cu risc seismic, reabilitarea liniilor de tramvai, construcția unei săli de sport și obținerea de finanțare europeană pentru achiziționarea de mijloace de transport ecologice, precum și amânarea circulației autobuzelor București-City Tour. Aceste acțiuni în defavoarea cetățenilor au fost puse în practică de coaliția comasată PSD-PNL din Primăria Capitalei.

,,Blocarea acestor proiecte vitale pentru dezvoltarea Capitalei subliniază lipsa de responsabilitate și disprețul Coaliției PSD-PNL față de bucureșteni. Refuzul de a aproba contractarea unui împrumut de 150 de milioane de lei, pe care Primăria Generală l-a accesat an de an pentru finanțarea unor proiecte de investiții publice, este doar un exemplu în acest sens. Practic, toate proiectele demarate de actuala administrație și care se doreau a fi continuare în acest an sau în viitor au fost blocate de comasaţii PSD-PNL”, a declarat Nicorel Nicorescu, liderul consilierilor generali USR.

USR București subliniază că blocarea proiectelor de investiții de către consilierii PSD-PNL demonstrează încă o dată prioritatea acordată intereselor politice meschine, în detrimentul nevoilor reale ale cetățenilor.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]