• 26 martie 2024

ALEXANDRU DIMITRIU, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5, A DEPUS O PLÂNGERE PENALĂ PE NUMELE PRIMARULUI DE LA SECTORUL 5: PIEDONE ÎȘI PLĂTEȘTE POSTĂRILE DE PE SOCIAL MEDIA DIN BANII PUBLICI!

ALEXANDRU DIMITRIU, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5, A DEPUS O PLÂNGERE PENALĂ PE NUMELE PRIMARULUI DE LA SECTORUL 5: PIEDONE ÎȘI PLĂTEȘTE POSTĂRILE DE PE SOCIAL MEDIA DIN BANII PUBLICI!

150 150 USR Bucuresti

București, 26 martie – Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria Sectorului 5, a depus o plângere penală pentru delapidare și abuz în serviciu pe numele primarului Piedone. Mai exact, societatea Infrastructură Sector 5, subordonată Consiliului Local, sponsorizează aparițiile pe rețelele sociale ale primarului Piedone. Este vorba despre o infracțiune de delapidare, deoarece se folosesc fondurile unei societăți comerciale în beneficiul personal al primarului.

„Banii, care ar fi trebuit să fie alocați pentru repararea străzilor sau alte lucrări de infrastructură, sunt acum cheltuiți în reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuită pentru această activitate, conform datelor oficiale. Zeci și zeci de mii de lei sunt acum folosiți pentru clipurile populiste ale lui Piedone, în timp ce sectorul se confruntă cu probleme grave, șantierele stau părăsite și nu există bani pentru lucrările necesare”, spune Alexandru Dimitriu.

Deciziile luate de primarul Piedone ridică serioase semne de întrebare cu privire la buna gestionare a fondurilor publice și la conduita administrativă a acestuia. Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii și altor proiecte în scopuri personale arată lipsa de responsabilitate și transparență în administrația sectorului.

USR Sector 5 va continua să monitorizeze și să aducă în atenția publicului astfel de cazuri pentru a asigura transparență și integritate în administrația sectorului.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]