• 25 martie 2024

ALEXANDRU DIMITRIU, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5: PIEDONE A REUȘIT SĂ CĂPUȘEZE PÂNĂ ȘI OPERAȚIUNEA DE DEPARAZITARE ÎMPOTRIVA PLOȘNIȚELOR!

ALEXANDRU DIMITRIU, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5: PIEDONE A REUȘIT SĂ CĂPUȘEZE PÂNĂ ȘI OPERAȚIUNEA DE DEPARAZITARE ÎMPOTRIVA PLOȘNIȚELOR!

150 150 USR Bucuresti

București, 25 martie – Astăzi, școlile și grădinițele din Sectorul 5 sunt închise pentru deratizare. Este deja cunoscut subiectul apariției ploșnițelor în unitățile de învățământ din sector, însă ceea ce primarul Piedone nu face public este faptul că a transformat această situație într-o oportunitate de a mai strecura în mod direct niște bani către firme prietene.

 

,,În urmă cu un an, cu sprijinul Coaliției PSD-PNL, Piedone a înființat o nouă structură, Direcția Învățământ, despre care ne-a spus că va fi mai eficientă în administrarea infrastructurii școlare. Astăzi s-au oprit cursurile în unitățile de învățământ, la ordinul primarului, pentru deratizare. Cine o face? Normal că o singură firmă, decisă prin achiziție directă centralizată de la nivelul Primăriei Sector 5, și nu diverse firme contractate direct de școli’’, declară Alexandru Dimitriu, candidat USR la Primăria Sectorului 5.

 

Reamintim că în Sectorul 5 există școli precum „I.G. Duca”, care funcționează în clădiri moderne de birouri, dar și spații închiriate la Electromagnetica, unde cursurile au fost, de asemenea, suspendate.

 

,,Piedone își pune mai departe planurile în aplicare. Dă contracte prietenilor, face angajări ale neamurilor sale pe bandă rulantă. Într-un stat de drept unde Justiția nu ar fi căzut pradă binefăcătorilor politici ai primarului de la 5, toate aceste fapte s-ar solda imediat cu anchete penale serioase”, mai spune Alexandru Dimitriu.

 

USR Sectorul 5 îi solicită primarului Piedone să clarifice în mod public atribuirea acestui contract.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]