• 22 martie 2024

PROTEST USR SECTOR 3, LA PARCHETUL GENERAL: ROBERT NEGOIȚĂ AR FI TREBUIT SĂ DEPUNĂ O PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA CITY MANAGERULUI DE LA SECTORUL 3

PROTEST USR SECTOR 3, LA PARCHETUL GENERAL: ROBERT NEGOIȚĂ AR FI TREBUIT SĂ DEPUNĂ O PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA CITY MANAGERULUI DE LA SECTORUL 3

150 150 USR Bucuresti

București, 22 martie – Membrii USR Sector 3 au organizat un protest astăzi, la Parchetul General, acolo unde Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a depus o plângere împotriva lui Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului.

Membrii USR au afișat pancarte cu următoarele mesaje: ”Famiglia Negoiță = stâpânii sectorului 3” / O persoană în comă din cauza unui șantier neautorizat / Hala Laminor = ”petreceri gratis” de 150 de milioane de euro.

Robert Negoiță a venit la Parchetul General doar pentru a crea o diversiune, în contextul dezvăluirilor apărute recent în presă pe tema ilegalităților legate de proiectele imobiliare din Sectorul 3, în care este implicat direct.

Primarul Robert Negoiță ar fi trebuit să depună mai degrabă o plângere penală împotriva city managerului Sectorului 3, din cauza ilegalităților făcute de acesta, nu împotriva primarului general al Capitalei, au transmis reprezentanții USR.

„Eram sigur că primarul Robert Negoiță a venit astăzi la Parchetul General ca să-l denunțe pe city managerul Sectorului 3, căruia i-a încredințat semnătura și mare parte din bugetul Sectorului 3. Am aflat din reportajul Recorder către cine dirijează banii din bugetul Sectorului 3 acest city manager. Proiectele de care vorbește Robert Negoiță sunt de fapt cele ale familiei Negoiță în Sectorul 3. Primarul Negoiță are zeci de mii de apartamente în Sectorul 3 și în București. Complexul HILS pe care acum îl face în spatele Halei Laminor, hală plătită din banii noștri cu 150 de milioane de euro. Familia Negoiță a cumpărat terenuri chiar lângă hala Laminor, cărora evident le-a crescut automat prețul. Avem și Palladium Residence, există și șantiere pe care le are pe numele mamei sau al tatălui său, șantiere ilegale 100%” a declarat Lucian Judele, președintele USR Sector 3 și candidatul USR la Primăria Sectorului 3.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]