• 19 martie 2024

PARTIDUL UNIC PSD-PNL LASĂ DE IZBELIȘTE BUCUREȘTENII ȘI AMÂNĂ DIN NOU DISCUȚIILE PENTRU ADOPTAREA BUGETULUI PMB

București, 19 martie – Astăzi, consilierii PSD–PNL au anulat din nou discuțiile care ar fi trebuit să aibă loc pe bugetul Capitalei. În plus, ei cedează presiunilor venite de la biroul național al Partidului Comasat Român (PCR) pentru realizarea unui amendament cu siguranță distructiv, unul care să blocheze la fel ca până acum investițiile și reparațiile începute de primarul general!

„Prin cinismul de care dau dovadă prin refuzul de a vota bugetul Capitalei la ultimele trei ședințe, au lăsat zero lei în conturile Primăriei și au blocat complet finanțarea Capitalei. Mai mult, acum nici la discuții nu se prezintă. Sunt facturi de plată pentru medicamente și tratamente în spitale, pentru iluminatul stradal și pentru semaforizarea Bucureștiului, plus alte proiecte în derulare pentru acest oraș. Bucureștiul nu are datorii și are un rating mai bun decât Guvernul României. Aceste realizări nu au apărut peste noapte, ci sunt rezultatul a trei ani de muncă asiduă și lipsiți de combinații politice și interese meschine. Ce faceți, PSD și PNL?! Ce vreți să demonstrați? Cum puteți să vă gândiți doar la interesele politice, de partid, cu bucureștenii cum rămâne?”, declară Valentin Necula, liderul consilierilor generali USR.

„Împreună cu primarul general, am studiat în ultimele zile propunerile venite vineri din partea grupului PNL și îi așteptam (conform unei înțelegeri agreate) pentru o ședință de decizie astăzi la ora 10.00 în PMB. Aceștia au ales să nu se mai prezinte la discuții, dorința de a merge în continuare pe un blocaj sau pe oprirea proiectelor începute fiind evidentă”, spune Nicorel Nicorescu, consilier general USR.

USR își respectă cuvântul dat bucureștenilor și face un ultim apel către consilierii generali PSD și PNL să își îndeplinească responsabilitatea față de cetățeni.