• 11 martie 2024

VLAD VOICULESCU, PREȘEDINTE USR BUCUREȘTI: SÂMBĂTĂ CLOTILDE ARMAND ȘI-A LANSAT CANDIDATURA. LUNI, SISTEMUL PSDNL A REACȚIONAT.

VLAD VOICULESCU, PREȘEDINTE USR BUCUREȘTI: SÂMBĂTĂ CLOTILDE ARMAND ȘI-A LANSAT CANDIDATURA. LUNI, SISTEMUL PSDNL A REACȚIONAT.

150 150 USR Bucuresti

,,Care a fost reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii ei?

Vedeți mai jos, chiar în cuvintele ei:

“Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1. Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI. Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inculpat (exact în timpul în care avocatul pleda în speța despre care v-am zis mai jos). Campania electorală începe mâine, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au nevoie de știri cu primarii USR care să fie filmați în fața parchetelor și să fie atacați în prime-time de televiziunile de casă. Poate lumea nu vede ce dezastru economic patronează și ce tunuri financiare se dau în România. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice!

Să vă spun ceva și despre modul profund defectuos în care s-a derulat ancheta. Nu am vrut să scriu nimic despre acest lucru, eram curioasă până unde vor merge.

❌ Au schimbat trei procurori până au găsit pe cineva care să semneze actele de acuzare împotriva mea.

❌ Cel care conduce ancheta este un polițist care a promovat anul trecut în timpul anchetei de la Poliția Sectorului 1 la Poliția Capitalei.

❌ Avocații mei au cerut informații de la procuror despre aceste schimbări. Nu am primit niciun răspuns!

❌ Am făcut plângeri la șefii din Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 și din Parchetul General cum este posibil să fie schimbați, fără nicio explicație, procurorii de caz? Nu am primit niciun răspuns!

❌Am făcut plângeri și la Inspecția Judiciară. Niciun răspuns!

❌ Se pregătesc să termine rapid rechizitoriul și să mă trimită în judecată până pe 9 iunie. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice..”

Detalii aici:

https://www.facebook.com/share/jpnx6E8FTKpEVsXh/?mibextid=WC7FNe

 

 

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]