• 9 martie 2024

USR SECTOR 1: CLOTILDE ARMAND A FOST DESEMNATĂ CANDIDAT AL ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 1

USR SECTOR 1: CLOTILDE ARMAND A FOST DESEMNATĂ CANDIDAT AL ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 1

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 9 martie – Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, a fost aleasă de alianța Dreapta Unită pentru a candida la un nou mandat de primar al Sectorului 1 la alegerile locale din 9 iunie 2024. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat președintele USR, Cătălin Drulă, președintele USR București, Vlad Voiculescu, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, parlamentari și primari USR, precum și președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Forța Dreptei București, Antonel Tănase.

,,Clotilde Armand a oprit jaful din bani publici și combinațiile marca PSD – PNL. Ca urmare, este atacată permanent prin campanii de defăimare de zeci de milioane de lei și controale repetate ale unor instituții de forță. Este un atac feroce care arată disperarea unor corupți. În iunie alegem speranța și investițiile, vom alege continuarea modernizării Sectorului 1, cu Clotilde Armand la Primărie, cu Nicușor Dan la Capitală și cu Dreapta Unită (USR-PMP-FD) la alegerile europene. Vom alege România Modernă!,” a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

,,Mă întrebam cu ce seamănă lupta lui Clotilde și a lui Nicușor Dan pentru Capitală? Mi-a venit în minte legenda cu muncile lui Hercule, curățarea grajdurilor. Dreapta Unită face exact asta, muncește pentru curățarea instituțiilor statului. Curajul și perseverența lui Clotilde Armand pentru toată această luptă care se dă din nou și din nou sunt o garanție că vom curăța tot ce e de curățat după PSD”, spune Vlad Voiculescu, președintele USR București.

,,Primarii USR au demonstrat că se poate şi altfel în politică. Clotilde Armand este unul dintre primarii competenţi, un om care nu poate fi corupt. Zeci de mii de cetăţeni i-au acordat încrederea şi acest lucru este dovada că atunci când faci un lucru cu bună credinţă, într-un mod onest, cu un management care este în interesul cetăţeanului, oamenii te susţin. Şi sunt convins că acest lucru se va întâmpla şi în iunie. Noi, PMP, ne-am alăturat din prima clipă echipei lui Clotilde Armand şi rămânem loiali acestui proiect”, a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

,,O felicit pe Clotilde Armand pentru lupta împotriva mafiei Sectorului 1. Cei din linia întâi sunt candidații de primari, pe ei se va axa toată luptă politică. Pe locul 1 în București: Dreapta Unită! La toate tipurile de alegeri astfel încât toată România, până la sfîrșitul anului, să poată să beneficieze de un regim politic în interesul cetățenilor, în interes public, cu transparență, cu eficiență în cheltuirea banului public și pentru o Românie modernă”, spune președintele Forța Dreptei București, Antonel Tănase.

,,Am demonstrat că se poate conduce o primărie corect. Am demonstrat că primarul nu mai poate fi șantajat și este în slujba comunității 24/7, nu în slujba unor firme transpartinice și a unor interese ascunse. Am găsit o primărie în pragul falimentului, erau probleme peste tot: imobiliare, autorizații, achiziții publice, aveam facturi pentru servicii inventate de plătit. Nu ne-am lăsat șantajați de aceste firme. Am asfaltat străzi, am reabilitat școli și am reabilitat imobile cu bun gust. Am găsit metode cum să reabilităm termic blocurile atunci când PSD și PNL nu au votat proiectele noastre. Cetățenii văd că democrația funcționează”, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand a reamintit piedicile permanente pe care PSD și PNL le pun în modernizarea Sectorului 1 și a atras atenția că în prezent, pe scena politică românească, fostul FSN s-a reîntregit oficial și vrea să elimine orice formă de modernizare și de progres.

,,Așa s-a întâmplat și la Sectorul 1, unde PSD și PNL au majoritatea. Ne-au lăsat gunoi pe străzi pentru a ne distruge imaginea cu ajutorul presei cumpărate la bucată, ne-au blocat 4 ani la rând investițiile și votarea bugetului, au trimis aici în control toate instituțiile statului. Toate acestea fiindcă noi nu vrem să furăm precum ei. Am vorbit cu mii de locuitori ai Sectorului 1 și mi-au transmis că sunt dezgustați de modul în care PSD și PNL îi tratează pe cetățeni și felul în care sunt respinse proiectele de investiții și de interes local”, a afirmat primarul Sectorului 1.

,,România are câteva mize, însă cred că miza importantă a României este să fie un stat cu instituții. O să fie o luptă lungă, însă ea nu poate să nu aibă câștig de cauză. Mulțumesc pentru parteneriatul avut în toți acești ani și vă asigur de loialitate. Succes în luptă!”, a spus Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Clotilde Armand a mai explicat că sistemul controlat de PSD și PNL a ripostat la adresa primarilor USR care își fac treaba: au fost deschise dosare penale, sunt hărțuiți cu plângeri penale și controale, iar propaganda este plătită cu milioane de euro din bani publici pentru denigrare: “Dar toate aceste episoade arată un singur semn – PSD și PNL sunt disperați că noi îi vom învinge din nou.”

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]