• 8 martie 2024

„POPULARUL” PIEDONE E DERANJAT DE USR ȘI SE FOLOSEȘTE DE POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 5 ÎN SCOP POLITIC

„POPULARUL” PIEDONE E DERANJAT DE USR ȘI SE FOLOSEȘTE DE POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 5 ÎN SCOP POLITIC

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 8 martie – Poliția Locală a Sectorului 5, aflată în subordinea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a început astăzi procedurile de demontare a corturilor alianței Dreapta Unită amplasate pe raza Sectorului 5. Aceste corturi au fost instalate pe baza autorizațiilor primite de la Primăria Municipiului București. În ciuda celor prezentate de Alexandru Dimitriu, candidat USR la Primăria Sectorului 5, aflat la fața locului, Poliția Locală a precizat că a luat această măsură în urma unei dispoziții administrative mai vechi, datată din anul 2023. Evident o dispoziție de primar al Sectorului 5 din 2023 nu poate fi aplicată pentru o situație din 2024, mai cu seamă că aprobarea este dată de PMB.

„Primarul Piedone a instruit Poliția Locală Sector 5 să ridice corturile USR, care au fost autorizate corespunzător. Astăzi, Poliția Locală a început procedurile de demolare a corturilor, cu toate că acestea au fost autorizate de Primăria Generală și autorizația a fost transmisă Primăriei pe 27 februarie 2024. Asistăm la un nou abuz tipic Piedone, PSD-PNL. Nu ne vom lăsa intimidați și ne vom asigura că toți cei implicați în acest lanț infracțional vor răspunde în fața legii penale”, a declarat Alexandru Dimitriu, candidat USR la Primăria Sectorului 5.

USR Sector 5 subliniază că acțiunea desfășurată astăzi reprezintă un abuz de putere și o încălcare flagrantă a drepturilor civile. Utilizarea instituțiilor publice în scopuri politice este inacceptabilă și contravine principiilor democratice fundamentale.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]