• 5 martie 2024

USR BUCUREȘTI: PESTE 2.200 DE OAMENI AU SEMNAT PENTRU REDENUMIREA STRĂZII TUBEROZELOR ÎN STRADA ALEXEI NAVALNÎI

USR BUCUREȘTI: PESTE 2.200 DE OAMENI AU SEMNAT PENTRU REDENUMIREA STRĂZII TUBEROZELOR ÎN STRADA ALEXEI NAVALNÎI

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 5 martie – Peste 2.200 de semnături au fost strânse în urma depunerii unei hotărâri de consiliu general de către consilierii USR din cadrul Consiliului General al Municipiului București. Această hotărâre vizează redenumirea străzii Tuberozelor din Sectorul 1, unde se află secția consulară a Ambasadei Federației Ruse în România, în strada Alexei Navalnîi.

„Redenumirea străzii Tuberozelor în strada Alexei Navalnîi nu este doar un act administrativ, ci un simbol puternic al solidarității noastre cu cei care luptă pentru libertate și dreptate în întreaga lume. Unde nu este dreptate, nu va fi cu adevărat nici pace sau libertate”, declară Vlad Voiculescu, președinte USR București.

Prin redenumirea acestei străzi, consilierii USR doresc să aducă un omagiu atât pentru contribuția lui Alexei Navalnîi, cât și pentru angajamentul continuu în lupta împotriva dictaturii.

Reamintim, pentru adoptarea hotărârii este necesar votul majoritar în Consiliul General al Municipiului București și avizul Prefectului.

Cetățenii care sprijină acest proiect pot semna petiția aici: https://petition.qomon.org/punem-consulatul-rusiei-pe-strada-alexei-navalnii/ pentru a-i convinge și pe ceilalți consilieri să voteze propunerea.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]