• 1 martie 2024

USR BUCUREȘTI: ALIANȚA PSD-PNL SABOTEAZĂ BUGETUL CAPITALEI, IGNORÂND CU CINISM NEVOILE BUCUREȘTENILOR

Bucureşti, 1 martie – Astăzi, Alianța PSD-PNL din Consiliul General al Capitalei a ales să blocheze proiecte importante pentru bucureșteni și să nu voteze bugetul Capitalei. Mai grav, consilierii generali PSD au decis, în data de 1 martie, vineri, să boicoteze această ședință convocată de Primarul Capitalei şi să nu se prezinte în sală.

,,Aceste partide își urmăresc propriile agende politice, fără a ține cont de interesul cetățenilor. Proiectele importante pentru dezvoltarea capitalei sunt blocate din cauza deciziilor politice luate de Alianța PSD-PNL din Consiliului General al Municipiului București,’’ declară Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

Dintre cei 54 de consilieri generali în funcție, 18 au votat pentru, 6 s-au abținut și 4 au votat împotrivă. Proiectul a fost susţinut doar de consilierii USR şi PMP.

,,PSD a ales să lipsească și asta spune mult despre interesul lor pentru oamenii din București, iar PNL a ales să se dea la o parte din acest proiect greu pe care l-am făcut în ultimii ani și nu a votat bugetul, pentru simplul fapt că acum sunt în campanie. Le reamintesc că acest buget prevede bani pentru îmbunătățirea spitalelor, a parcurilor și a transportului în comun,” declară Valentin Necula, liderul consilierilor generali USR.

USR București face un apel către consilierii generali PSD și PNL să își îndeplinească responsabilitatea față de cetățeni, să voteze în favoarea acestui buget vital pentru București și să lase deoparte mizele politice. Prioritatea trebuie să fie binele bucureștenilor!