• 1 martie 2024

TENTATIVĂ DE JAF POLITIC LA SECTORUL 1: USR BUCUREȘTI DEZVĂLUIE TACTICILE PNL-PSD

TENTATIVĂ DE JAF POLITIC LA SECTORUL 1: USR BUCUREȘTI DEZVĂLUIE TACTICILE PNL-PSD

150 150 USR Bucuresti

București, 1 martie – Astăzi, grupul consilierilor locali din PNL și PSD a inițiat o ședință extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 1, sub pretextul unui proiect de hotărâre. Cu toate acestea, adevărata intenție a alianței PSD-PNL de la Sectorul 1 este de a aproba fuziunea prin absorbție dintre SC Grivița SA și Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA.

„Această manevră nu face decât să confirme o realitate dureroasă: debandada cu bani publici și sinecurile sunt o prioritate pentru cei din PNL și PSD”, declară Vlad Voiculescu, președinte USR București.

„Această ședință ascunde o schemă obscură de protecție a unor sinecuri inventate de Dan Tudorache înainte de campania din 2019. Este vorba despre societatea Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA (CIDS), prin care s-au drenat bani către televiziunile de casă pentru promovarea unei machete de spital și în cazul căreia Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu de aproape 4,5 milioane de euro”, a afirmat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

În fața acestei tentative de încălcare a integrității financiare și morale a Sectorului 1, primarul Clotilde Armand a anunțat că va acționa în justiție fiecare consilier local care va vota în favoarea acestui proiect.

„Acesta este e cadoul hoților din PNL și PSD pentru ei înșiși. Prin ei înșiși. Voi acționa în Justiție fiecare consilier care girează cu votul său acest jaf. Așa… să nu spună că n-au primit niciun cadou de 1 Martie”, mai declară Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

USR București subliniază, încă o dată, că administrația locală trebuie să servească interesele cetățenilor, nu să se lase influențată de interese meschine, egoiste și politicianiste.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]