• 22 februarie 2024

ALIANȚA PSD-PNL A BLOCAT CONSTRUCȚIA CELUI MAI MARE ȘI MAI MODERN BAZIN OLIMPIC DIN CAPITALĂ, CEL DE LA „COLEGIUL TEHNIC MEDIA DIN SECTORUL 1”

ALIANȚA PSD-PNL A BLOCAT CONSTRUCȚIA CELUI MAI MARE ȘI MAI MODERN BAZIN OLIMPIC DIN CAPITALĂ, CEL DE LA „COLEGIUL TEHNIC MEDIA DIN SECTORUL 1”

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 22 februarie – Alianța PSD-PNL, sub conducerea lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, a împiedicat construcția celui mai amplu și modern bazin olimpic din Capitală, proiectul de la Colegiul Tehnic „Media” din Sectorul 1. Bazinul, conform proiectului inițial, era proiectat să dispună de 10 culoare și să ofere toate facilitățile necesare pentru a găzdui competiții de nivel înalt. Baza sportivă avea inclusă tribune cu o capacitate aproape de 1.000 de locuri, vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri și un cabinet medical complet utilat.

,,Este inacceptabil ca interesele politice meschine să primeze în fața dezvoltării comunității. Blocarea acestui proiect este doar unul dintre numeroasele exemple care demonstrează modul în care PSD și PNL își pun propriile interese partizane înaintea binelui public. Alegerea noastră trebuie să fie clară: să respingem această guvernare nepăsătoare, care ignoră nevoile oamenilor și promovează doar jocurile politice, şi să votăm pentru o guvernare responsabilă, care să prioritizeze nevoile cetăţenilor,” declară Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

Contractul pentru proiectarea și construirea bazinului a fost încheiat în toamna anului trecut, cu o durată de execuție de 24 de luni. Totodată, în proiectul de buget pentru anul 2024, erau alocat toți banii pentru realizarea acestei construcţii.

,,În această primăvară urma să deschidem șantierul pentru realizarea acestei investiții esențiale pentru sportivii profesioniști și pentru tinerii pasionați de înot. Toată această muncă a fost aruncată la coș printr-un amendament ticălos la proiectul de buget pe anul 2024, propus și votat de consilierii locali PSD și PNL, prin care banii alocați investiției, 19,3 milioane lei, au fost tăiați în totalitate. Altfel spus, ne-au lăsat 0 lei în conturi pentru construirea bazinului. Este un exemplu tipic în privința felului de a acționa a stângii comasate: votează proiectul de ochii lumii, apoi face tot ce îi stă în putință pentru a-l bloca,’’ declară Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

USR Bucureşti condamnă acțiunile lipsite de responsabilitate ale Alianței PSD-PNL, care arată clar dezinteresul față de nevoile și aspirațiile locuitorilor din Sectorul 1. Ne vom opune acțiunilor politice egoiste care pun în pericol viitorul și bunăstarea locuitorilor din Sectorul 1.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]