• 15 februarie 2024

PAUL ENE, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 4, CONDAMNĂ CHELTUIREA A 6,7 MILIOANE DE EURO PENTRU UN PROIECT DE FAȚADĂ REALIZAT SUB CONDUCEREA PRIMARULUI BĂLUȚĂ

PAUL ENE, CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 4, CONDAMNĂ CHELTUIREA A 6,7 MILIOANE DE EURO PENTRU UN PROIECT DE FAȚADĂ REALIZAT SUB CONDUCEREA PRIMARULUI BĂLUȚĂ

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 15 februarie – Paul Ene, candidat USR la Primăria Sectorului 4, trage un semnal de alarmă asupra risipei de fonduri publice în detrimentul nevoilor esențiale ale comunității din sector.

Sectorul 4 al Capitalei se confruntă cu o realitate alarmantă în ceea ce privește administrarea fondurilor publice. Luminițele colorate și extravagante din noul pasaj, Europa Unită, precum și fântâna din Parcul Tudor Arghezi, reprezintă doar vârful icebergului în proiectele inutile și costisitoare ale primăriei conduse de primarul Băluță. Acestea sunt dovezi clare ale disprețului față de bunul simț și utilitatea reală a investițiilor municipale.

Milioane de euro sunt împrumutate de la bănci pentru a satisface dorințele egocentrice ale primarului Băluţă, în timp ce problemele reale ale oamenilor rămân nerezolvate.

,,Sume colosale, 6,7 milioane de euro, echivalente cu reabilitarea termică a 7 blocuri sau construcția unei școli, au fost risipite pe ornamente fără substanță, menite doar să crească ego-ul unor politicieni lipsiți de viziune și responsabilitate. Nu doar că se cheltuie acum sume aberante pe kitsch-uri menite să îi crească stima de sine a primarului Băluță, dar vom plăti mulți ani de acum încolo pentru ele. Cam acestea sunt prioritățile unui primar PSD. Kitsch, bolarzi, copaci la ghiveci și beton,” declară Paul Ene, candidat USR la Primăria Sectorului 4.

USR Sector 4 îi cere primarului Băluță să oprească risipa de bani în proiecte de fațadă și să se concentreze pe nevoile reale ale comunității, precum infrastructură adecvată, servicii publice de calitate și un mediu urban prietenos și sigur pentru toți locuitorii.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]