• 12 februarie 2024

MIHAELA ŞTEFAN CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 6: AM DEMARAT SĂPTĂMÂNA ACEASTA RECEPŢIILE FINALE LA ULTIMELE CINCI ŞCOLI RENOVATE

MIHAELA ŞTEFAN CANDIDAT USR LA PRIMĂRIA SECTORULUI 6: AM DEMARAT SĂPTĂMÂNA ACEASTA RECEPŢIILE FINALE LA ULTIMELE CINCI ŞCOLI RENOVATE

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 12 februarie – Mihaela Ștefan, candidat USR la funcția de Primar al Sectorului 6 și viceprimar cu atribuții în domeniul învățământului, anunţă demararea recepţiei finale pentru cele cinci școli recent renovate din sector. Astăzi, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi a fost recepționat după finalizarea lucrărilor de reabilitare. Pentru Școala Gimnazială „Sf. Calinic de la Cernica”, Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz „Sfânta Maria”, Colegiul Tehnic „Petru Maior” și Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu”, relocările sunt programate în timpul vacanței de săptămâna viitoare.

 

,,În spatele cifrelor sunt funcționari care au muncit să obțină finanțări, să monitorizeze contracte sau situația lucrărilor din teren, sunt părinți, elevi și profesori care au avut răbdare și au înțeles că siguranța este mai importantă decât confortul”, spune Mihaela Ștefan, candidat USR la Primăria Sectorului 6.

 

Proiectele au fost implementate prin investiții finanțate prin Programul Operațional Regional. Acest program vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale pentru învățământul preșcolar, primar și secundar inferior. De asemenea, acesta include intervenții în infrastructura educațională pentru învățământul profesional și tehnic. Scopul programului este să promoveze învățarea pe tot parcursul vieții și să sprijine dezvoltarea și modernizarea infrastructurii instituțiilor de învățământ superior și a resurselor relevante.

 

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]