• 12 februarie 2024

CLOTILDE ARMAND, PRIMARUL SECTORULUI 1: CETĂŢENII AU ÎNVINS ASTĂZI OPOZIŢIA ÎNDÂRJITĂ A MAJORITĂŢII PNL-PSD

Bucureşti, 12 februarie – Astăzi, cetățenii din Sectorul 1 au obținut o victorie importantă în fața opoziției politice din Consiliul Local. Prin prezența lor masivă și determinarea de a-și susține nevoile și prioritățile comunitare, au reușit să impună votarea unor proiecte fundamentale pentru dezvoltarea Sectorului 1.

,,Cetățenii au învins astăzi opoziția îndârjită a majorității PNL-PSD. Au venit în Consiliul Local Sector 1 și și-au spus punctul de vedere. În fața argumentelor și a evidenței, consilierii PNL-PSD au votat aceste proiecte esențiale pentru Sectorul 1. Este victoria cetățenilor împotriva politicienilor PNL-PSD care au o singură misiune în Consiliul Local, să respecte ordinele gradaților din conducerea partidelor: „Blocați-o pe Clotilde Armand!”, declară Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

În cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi, s-au votat și aprobat următoarele proiecte: bugetul pentru anul 2024, care reflectă prioritățile și necesitățile reale ale locuitorilor din Sectorul 1, preluarea în administrare a Străzii Turda și a Bulevardului Laminorului, pentru a le asfalta și moderniza, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor de viață ale comunității dar şi refacerea fațadei Blocului O din Calea Griviței nr. 399, o măsură necesară pentru îmbunătățirea aspectului estetic și a calității locuințelor din zonă.

De asemenea, adoptarea bugetului pentru acest an permite derularea marilor proiecte de investiții ale administrației locale din Sectorul 1: modernizarea și asfaltarea străzilor, construirea de noi corpuri pentru școli și licee, reabilitarea piețelor, finanțarea spitalelor și a unităților de învățământ din Sectorul 1 dar şi plata celor mai mari burse școlare din România.

USR Sector 1 își reafirmă angajamentul pentru o dezvoltare urbană responsabilă. Această victorie reprezintă un pas semnificativ în direcția construirii unui Sector 1 mai bun și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Acest succes este o dovadă clară că implicarea și vocea cetățenilor pot învinge orice obstacol, inclusiv opoziția politică.