• 1 februarie 2024

USR SECTOR 6: MIHAELA ŞTEFAN ŞI-A LANSAT CANDIDATURA PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 6

USR SECTOR 6: MIHAELA ŞTEFAN ŞI-A LANSAT CANDIDATURA PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 6

150 150 USR Bucuresti

 

USR Sector 6: Mihaela Ştefan și-a lansat candidatura pentru funcția de Primar al Sectorului 6

Bucureşti,1 februarie – Mihaela Ștefan, actualul viceprimar USR al Sectorului 6, şi-a lansat candidatura pentru funcția de Primar al Sectorului 6.

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat președintele USR București, Vlad Voiculescu, parlamentari și consilieri USR, dar și primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

,,Candidez la funcţia de primar al Sectorului 6 pentru că am o viziune despre ce înseamnă o comunitate rezilientă şi care creşte pe principiile dezvoltării durabile. Vreau să luăm decizii pentru urmatorii 20-30 de ani, nu doar pentru timpul care a mai rămas până la următoarele alegeri, pentru că vreau să avem un urbanism responsabil şi un oraş cu adevărat prietenos cu copiii’’, afirmă Mihaela Ştefan, candidat USR la Primăria Sectorului 6.

În noua sa calitate de candidat, Mihaela Ștefan își propune să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea și creșterea calității vieții locuitorilor Sectorului 6.

„În București, USR își propune să susțină oameni serioși care să se ocupe de problemele orașului și de problemele oamenilor. La fiecare sector avem candidați serioși care se vor bate fie pentru continuarea lucrurilor făcute, fie pentru a stopa risipa banului public. Mihaela Ștefan este un om de echipă”, spune Vlad Voiculescu, președinte USR București.

Actualul primar general al Capitalei atrage atenția că locuitorii din București au dreptul la o campanie în care sa fie bine informați, nu bulversați cu mesaje total diferite. ,,Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare nu este normală. Nu putem avea pretenția de la cetățeni să aibă încredere în clasa politică dacă până și dreptul lor de a-și alege reprezentanții ajunge să fie rezultatul unor combinații între partide,” spune Nicușor Dan, primarul Capitalei.

USR Sector 6 se angajează să continue dialogul cu locuitorii Sectorului 6 pentru a construi împreună un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii. Ne propunem să aducem soluții și să promovăm o administrație responsabilă, concentrată pe nevoile reale ale comunității.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]