• 21 ianuarie 2024

LUCIAN JUDELE A FOST ALES CANDIDAT AL USR PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 3

LUCIAN JUDELE A FOST ALES CANDIDAT AL USR PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 3

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 21 ianuarie– Lucian Judele, actualul viceprimar al Sectorului 3, a fost ales de Uniunea Salvați România pentru a candida la funcția de primar al Sectorului 3. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat președintele USR, Cătălin Drulă, președintele USR București, Vlad Voiculescu, parlamentari și primari USR, dar și primarul general al capitalei, Nicușor Dan, precum și Eugen Tomac, președinte PMP.

,,Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obișnuit. Este un om care și-a dedicat viața și cariera serviciului pentru ceilalți, un medic și un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările și oportunitățile de modernizare ale comunității noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câștigat!”, a afirmat la evenimentul de lansare al candidatului, Cătălin Drulă, președinte USR

În noua sa calitate de candidat, Lucian Judele își propune să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea durabilă și la creșterea calității vieții locuitorilor Sectorului 3.

,,Imaginați-vă că în Sectorul 3 s-ar fi construit un spital de cardiologie, unul de interne și, de ce nu?, poate și o clinică de dezintoxicare. Banii pe 3 spitale, pe care primarul Negoiţă a considerat că e mai bine să-i îngroape în Hala Laminor, unde, ca prin minune, vă apărea un nou mare complex imobiliar marca Negoiță. Haideți să scoatem Sectorul 3 de la stăpân și să-l dăm pe mâna managerilor care vor însănătoși Sectorul 3!’’, afirmă Lucian Judele, candidat USR la Primăria Sectorului 3.

,,Ne trebuie oameni care urăsc nedreptatea. Vrem să vedem oameni care construiesc și oameni curajoși. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reușit să construiască înainte de politică o carieră de succes și să ajute oameni.”, susține Vlad Voiculescu, președinte USR București

USR Sector 3 subliniază că această candidatură reprezintă un angajament ferm pentru transparență, responsabilitate și consultare activă a comunității în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]