• 18 ianuarie 2024

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6, ANUNŢĂ INVESTIŢII ÎN MODERNIZAREA LOCURILOR DE JOCACĂ DIN CREŞELE SECTORULUI

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6, ANUNŢĂ INVESTIŢII ÎN MODERNIZAREA LOCURILOR DE JOCACĂ DIN CREŞELE SECTORULUI

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 18 ianuarie – Mihaela Ștefan, viceprimar USR și candidat la Primăria Sectorului 6, propune în proiectul de buget pentru 2024 modernizarea locurilor de joacă aferente creșelor Neghiniță, Harap-Alb și Pinocchio.

,,În acest mandat am avut ca prioritate dezvoltarea infrastructurii preșcolare. Construirea primei creșe din Sector, după 46 de ani, „Creșa Îngerașii”, precum și construirea celor două creșe, „Creşa Iuliu Maniu” și „Creşa Brâncuși”. În cadrul proiectului de buget pentru anul curent, am propus alocarea de resurse pentru modernizarea locurilor de joacă ale creșelor Neghiniță, Harap-Alb și Pinocchio. Obiectivul nostru este de a transforma Sectorul 6 într-un mediu prietenos pentru copii!”, declară Mihaela Ștefan, viceprimar USR și candidat la Primăria Sectorului 6.

Cele trei creșe aflate în subordinea DGASPC, instituție coordonată de viceprimarul USR al Sectorului 6, Mihaela Ștefan, primesc zilnic aproape 1.000 de antepreșcolari care au nevoie, pentru o dezvoltare corespunzătoare, de locuri de joacă moderne, care să le stimuleze imaginația și abilitățile motrice!

Investiția propusă reafirmă hotărârea echipei USR Sector 6 în promovarea dezvoltării durabile a comunității, cu accent pe îmbunătățirea condițiilor de viață ale copiilor și crearea unui mediu propice educării și socializării acestora.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]