• 9 ianuarie 2024

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR AL SECTORULUI 6, ANUNŢĂ SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU CENTRUL DE RECUPERARE NEUROMOTORIE ”CONSTANTIN BRÂNCUŞI” PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂŢI

București, 9 ianuarie – DGASPC Sector 6, instituție aflată în subordinea Mihaelei Ștefan, viceprimarul USR al Sectorului 6, a semnat contractul de finanțare pentru construirea Centrului de Recuperare Neuromotorie „Constantin Brâncuși” pentru persoane adulte cu dizabilități, prin finanțare din PNRR.

,,Această inițiativă reflectă eforturile noastre de a oferi servicii esențiale pentru persoanele adulte cu dizabilități și este un pas important în îmbunătățirea calității vieții acestora,” declară Mihaela Ștefan, viceprimar USR al Sectorului 6.

Durata estimată pentru realizarea investiției este de 18 luni: 6 luni pentru obținerea autorizației de construire și elaborarea proiectului tehnic, și 12 luni pentru lucrările de execuție.

Centrul va fi gata în anul 2025, iar valoarea totală este de 6.728.407 RON, din care suma eligibilă pentru finanțare este de 3.342.33 RON. Serviciile oferite în cadrul viitorului centru includ: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, stimulare senzorială, terapie ocupațională, precum și o minigrădină senzorială și activități de abilitare/reabilitare.