• 11 decembrie 2023

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6, ANUNŢĂ CONSTRUIREA UNEI NOI CREŞE ÎN SECTOR

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6, ANUNŢĂ CONSTRUIREA UNEI NOI CREŞE ÎN SECTOR

150 150 USR Bucuresti

Bucureşti, 11 decembrie – Viceprimarul USR Sector 6, Mihaela Ștefan, anunță construirea unei noi creșe, cu o capacitate de 60 de locuri. Proiectul pentru construcția creșei a primit aprobarea în ultima ședință a Consiliului Local, beneficiind de finanțare nerambursabilă din PNRR, alături de sprijinul financiar din partea bugetului local.

,,Ne ținem de promisiuni! Am adus 30 de milioane de lei pentru două noi creșe în Sectorul 6! Prioritatea noastră rămâne aceeași: să asigurăm condiții de educație și îngrijire de calitate pentru toți copiii din sector”, a declarat Mihaela Ștefan, viceprimar USR și candidat la Primăria Sectorului 6.

Creșa va fi situată pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 11B și va oferi servicii integrate de educație, îngrijire și supraveghere pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani.

În paralel cu acest proiect, se lucrează la documentația necesară pentru o altă creșă ce urmează să fie construită în cartierul ANL Brâncuși. Această nouă instituție va avea o capacitate de 70 de locuri, consolidând astfel angajamentul pentru creșterea și dezvoltarea infrastructurii destinate celor mici în Sectorul 6.

Aceste inițiative reprezintă o dovadă clară a implicării pe care administrația USR Sector 6 o are în asigurarea unui mediu propice pentru educația timpurie a copiilor, punând în centrul atenției calitatea și accesibilitatea serviciilor destinate copiilor.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]