• 16 noiembrie 2023

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6: 11.000 MP DIN FOSTUL PARC GROZĂVEŞTI REVIN CĂTRE SECTORUL 6

MIHAELA ŞTEFAN, VICEPRIMAR USR SECTOR 6: 11.000 MP DIN FOSTUL PARC GROZĂVEŞTI REVIN CĂTRE SECTORUL 6

150 150 USR Bucuresti

București, 16 noiembrie – 11.000 de metri pătrați din fosta zonă a Parcului Grozăvești revin în patrimoniul Sectorului 6. Proiectul de hotărâre a fost adoptat de Guvern și este rezultatul unei inițiative promovate de Mihaela Ștefan și echipa USR Sector 6. Eforturile pentru implementarea acestei decizii au fost posibile datorită colaborării între viceprimarul USR Sector 6, Mihaela Ștefan și membrii executivului din Primăria Sectorului 6 în primul rând, dar și datorită colaborării administrațiilor centrale.

,,Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către obiectivele noastre, apropiindu-ne de crearea unui mediu mai verde și mai plăcut pentru locuitorii noștri. Ne angajăm să continuăm eforturile pentru a transforma această zonă într-un parc modern și atrăgător pentru comunitatea noastră”, a declarat Mihaela Ștefan, viceprimar USR Sector 6.

Evaluat la 26 de milioane de lei, acest teren va ajunge în administrarea Consiliului Local Sector 6.

Scopul USR Sector 6 rămâne refacerea Parcului Grozăvești, oferind locuitorilor spații verzi și zone de joacă. Această inițiativă se încadrează în direcția noastră de a îmbunătăți calitatea vieții în Sectorul 6, conform angajamentului nostru față de comunitate.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]