• 31 octombrie 2023

USR BUCUREŞTI: PNL-PSD ÎŞI PUN PROPRIILE INTERESE MAI PRESUS DE INTERESELE BUCUREŞTENILOR

USR BUCUREŞTI: PNL-PSD ÎŞI PUN PROPRIILE INTERESE MAI PRESUS DE INTERESELE BUCUREŞTENILOR

150 150 USR Bucuresti

București, 31 octombrie – Astăzi, consilierii PSD-PNL, reprezentanți în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), au demonstrat încă o dată că acordă o prioritate mai mare intereselor și trocurilor lor politice decât nevoilor și cerințelor Capitalei și locuitorilor săi. Prin blocarea și refuzul de a vota ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București, aceștia au ignorat 63 de proiecte esențiale pentru dezvoltarea și protecția cetățenilor din București.

,,Este inacceptabil ca aceste proiecte care vizează îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor să fie ignorate sau blocate din motive politice. Sunt proiecte importante pentru alegătorii lor. Cer partidelor politice să se poarte cu responsabilitate pentru oamenii care i-au votat, să nu inventeze motive penibile pentru a nu vota,” declară Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

Reamintim opiniei publice că printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numără creșterea amenzilor pentru tăierile de copaci, o măsură suplimentară la amenda record de 35 de milioane de euro anunțată astăzi de primarul Capitalei, Nicușor Dan, pentru defrișările din IOR, redenumirea Bulevardului Primăverii și a Străzii Herăstrău, precum și facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități la producțiile artistice organizate de instituțiile de spectacole aflate sub autoritatea CGMB.

USR București cere stabilitate politică. Ne exprimăm dorința ca PNL-PSD să nu își bată joc de proiectele Consiliului General al Municipiului București. Mai mult, toți consilierii trebuie să fie responsabili și să reprezinte cu adevărat interesele cetățenilor. În plus, solicităm transparență în procesul decizional al CGMB. Invităm toate partidele să acționeze în spiritul unei colaborări constructive, punând în prim-plan nevoile cetăţenilor în locul intereselor partizan

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]