• 13 octombrie 2023

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR USR SECTOR 3: ROBERT NEGOIŢĂ A ÎNCEPUT BETONAREA PARCULUI PANTELIMON

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR USR SECTOR 3: ROBERT NEGOIŢĂ A ÎNCEPUT BETONAREA PARCULUI PANTELIMON

150 150 USR Bucuresti

București, 13 octombrie 2023 – Lucian Judele, viceprimarul USR al Sectorului 3, trage un semnal de alarmă cu privire la devastarea Parcului Pantelimon, singurul loc verde din Sectorul 3 care încă nu era ‘’victima’’ pavelelor lui Negoiță. Viceprimarul Lucian Judele a înaintat o plângere către Garda de Mediu.

USR București aduce în atenția opiniei publice problemele grave cu care se confruntă cetățenii acestui sector. ,,Opriți-l pe Robert Negoiță până când nu este prea târziu. Dacă autoritățile nu intervin rapid, suntem pe cale să asistăm la sufocarea sectorului în betoane și pavele,” declară Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3.

Deși primarul Sectorului 3 strigă cu surle și trâmbițe că sectorul condus de el ar fi „o oază de verdeață” în București, realitatea este că această afirmație se bazează exclusiv pe propagandă goală, susţinută de cele 6 milioane de euro plătite de Primăria Sectorului 3 pentru „servicii de promovare instituțională”. Efectiv, primarul Negoiță disprețuiește total importanța arborilor și a parcurilor, efectuând mutilări absurde ale zonelor verzi din sector. După dezastrul din parcul IOR acum s-a apucat să betoneze şi o parte din parcul Pantelimon, deasupra plafonului staţiei de metrou. ,,De câte tragedii este nevoie ca Robert Negoiță să plătescă în fața legii. Lucrările se execută pe plafonul stației de metrou, oricând se poate întâmpla o tragedie,’’ explică Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3.

Garda de Mediu a aplicat repetate sancțiuni administrației Sectorului 3 pentru efectuarea de lucrări de construcție fără obținerea acordului de mediu, costurile amenzilor fiind suportate, în mod evident, din bani publici, banii cetățenilor Sectorului 3.

Mai mult, cu toate plângerile și nemulțumirile exprimate constant de locuitorii Sectorului 3, primarul Robert Negoiță pare de neclintit. Nu dorește să oprească lucrările masive de pavare. Aceste lucrări au inclus pavele pe trotuare deja existente şi pe spaţiile verzi din faţa blocurilor.

USR București solicită urgent intervenția autorităților competente pentru oprirea lucrărilor ilegale din Sectorul 3. Locuitorii acestui sector merită transparență, respectarea legii și protejarea mediului înconjurător.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]