• 26 septembrie 2023

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR USR SECTOR 3, VA SESIZA CURTEA DE CONTURI

LUCIAN JUDELE, VICEPRIMAR USR SECTOR 3, VA SESIZA CURTEA DE CONTURI

150 150 USR Bucuresti

București, 26 septembrie – Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3, va sesiza Curtea de Conturi şi cere explicații publice de la primarul Negoiță despre cele 6 milioane de euro pentru publicitate electorală fără organizarea unei licitații. Totul pentru a se asigura că banii publici sunt cheltuiți în mod corect și în beneficiul cetățenilor. Mai mult, Lucian Judele a sesizat şi Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Reamintim, primăria Sectorului 3, condusă de primarul Negoiță, a dat lovitura înainte de alegerile din 2024, acordând un contract colosal de 6 milioane de euro pentru așa-numitele „servicii de promovare instituțională”. Mai mult decât atât, acest contract a fost acordat fără nicio licitație, ignorând cu desăvârșire principiile de transparență și competiție care ar trebui să guverneze cheltuirea banilor publici.

Cu atât mai șocant este faptul că acest contract generos a fost atribuit către o societate cu legături strânse cu Primăria Sectorului 3, și anume Algorithm Construcții S3 SRL. În spatele acestui colos financiar se află Radu Alin Panait, fost coleg de partid în PSD cu primarul Negoiță și actualul vicepreședinte al ‘’Partidului București 2020’’. Aceasta nu poate fi considerată o coincidență, ci o manifestare clară a unui sistem în care banii publici sunt cheltuiți în beneficiul personal al politicienilor.

,,Prin această acțiune, cetățenii din Sectorul 3 sunt lăsați cu buza umflată în timp ce banii lor sunt redirecționați către o firmă creată de primar pentru a-și satisface propriile interese egoiste. Întrebările care se impun sunt: Cine beneficiază cu adevărat de acest contract? Este acesta un mod de a manipula opinia publică înainte de alegeri? Cetățenii Sectorului 3 merită răspunsuri clare și transparente la aceste întrebări. Este vital să se clarifice toate aspectele legate de acest contract și să ştim dacă acesta este un demers cu adevărat în beneficiul comunității sau doar unul menit să servească interesele primarului Negoiţă,’’ a declarat Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]