• 8 septembrie 2023

VLAD VOICULESCU, FOST MINISTRU AL SĂNĂTĂŢII, REACŢIE CU PRIVIRE LA DECLARAŢIILE MINISTRULUI RAFILA, REFERITOARE LA BANII DIN PNRR PENTRU SPITALE

VLAD VOICULESCU, FOST MINISTRU AL SĂNĂTĂŢII, REACŢIE CU PRIVIRE LA DECLARAŢIILE MINISTRULUI RAFILA, REFERITOARE LA BANII DIN PNRR PENTRU SPITALE

150 150 USR Bucuresti

 

,,PNL și PSD taie granturi totale de 740 de milioane de euro pentru spitale existente si noi, infrastructură prespitalicească, dotări pentru ATI nou-născuti si altele.

Acum câteva săptămâni începuseră deja o campanie de aruncat vina asupra unui spital din subordinea ASSMB pentru a pregăti mediatic terenul pentru vestea asta: au pierdut 740 de milioane pentru spitale.

Ce înseamnă 740 de milioane de euro? Păi… vreo 14-15 spitale de copii precum cel construit de Asociația Dăruiește Viață din banii a sute de mii de donatori și mii de companii.

Un an a întârziat PSD-PNL cu lista de spitale.

De doi ani nu reușește PSD-PNL să pună pe picioare Agentia pentru Infrastructura în Sănătate pe care am inclus-o în PNRR.

Între timp, peste sistem s-a așternut letargia și băieții deștepți fac bani în continuare măsluind achiziții, furând din banii pacienților! Ați mai auzit să meargă Corpul de Control al ministrului Sănătății undeva? Vreo anchetă DNA care să fi pornit de la Ministerul Sănătății?

De doi ani nu fac decât să arunce banii pe consultanțe care nu duc nicăieri! Hârtii și blabla, furt, miștocăreli și dispreț.”

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]