• 24 iulie 2023

UN NOU SEDIU AL EVIDENŢEI PERSOANELOR, INAUGURAT ÎN SECTORUL 6 AL CAPITALEI

Administrația publică locală a Sectorului 6 a inaugurat cel de-al treilea centru modernizat al Evidenței Persoanelor din București. Noul sediu, situat pe Calea Giulești nr. 125, reprezintă un pas important în eforturile de a oferi cetățenilor un mediu prietenos și adaptat nevoilor lor.

,,Este al treilea centru operaţional, după cele de la Orizont, în Drumul Taberei și Cora Lujerului în Militari! Trecem de la sediile învechite la niște spații moderne, deschise către cetățean, unde sunt oferite toate condițiile anului 2023! Va urma o schimbare a programelor de lucru și a modului de realizare a programărilor astfel încât timpii de așteptare să scadă și confortul cetățenilor să crească!”, declară viceprimarul USR al Sectorului 6, Alexandru Gâdiuță, care are în atribuții Evidența Persoanelor în Sectorul 6.

Centrul va dispune de cinci birouri specializate, fiecare având o destinație specifică pentru a eficientiza activitățile desfășurate aici. Unul dintre birouri va fi dedicat îndrumării cetățenilor, trei birouri vor primi documentele acestora (dintre care două vor fi pentru prezența fizică și unul va opera online), iar o zonă specială va fi amenajată pentru eliberarea documentelor.

Prin această inaugurare, administrația publică locală a Sectorului 6 își reafirmă angajamentul ferm de a facilita accesul cetățenilor la servicii publice de calitate, într-un cadru prietenos și orientat spre nevoile lor.