• 12 iulie 2023

VLAD VOICULESCU, PREŞEDINTE USR BUCUREŞTI, DESPRE ABUZURILE CRIMINALE DIN ILFOV

VLAD VOICULESCU, PREŞEDINTE USR BUCUREŞTI, DESPRE ABUZURILE CRIMINALE DIN ILFOV

150 150 USR Bucuresti

,,Este incredibil cum PSD și Marcel Ciolacu continuă să o protejeze pe Gabriela Firea și pe apropiații acesteia și devin complici faptelor abominabile de la azilele din Ilfov!

Nu pot să cred că, la mai bine de două zile de la dezvăluirile făcute în presă, șeful Guvernului se comportă de parcă nu aude, nu vede și nu poate să o destituie din funcție pe ministrul Gabriela Firea. Aceasta este o dovadă clară de protecție și complicitate!

Am înţeles că doamna Firea neagă orice legătură cu cele întâmplate, dar azi, o altă dezvăluire a jurnaliştilor bate recordul absolut al minciunilor marca PSD-Gabriela Firea. Surprinzător, Nela Vica Andrieș, cunoscută anterior ca Vrânceanu, este sora Gabrielei Firea și ocupă funcția de șefă la Asistența Socială locală din Voluntari chiar în perioada în care abuzurile aveau loc, conform Centrului de Investigații Media! Și, ca prin minune, după primele apariții în presă, sora ministrului Firea s-a transferat și acum lucrează la DGASPC Ilfov.

La fel și cu umbra doamnei Firea, consiliera Ligia Gheorghe. Investigația ne dezvăluie că abia din acest an nu mai este în conducerea fundației din Ilfov care persecuta bătrânii, deși doamna Firea a dat comunicat din partea Ministerului pe care îl conduce şi a minţit că abia de anul trecut aceasta nu se mai afla în funcţie.

Aceste conexiuni nu pot fi ignorate sau tratate cu superficialitate. Este clar că există o rețea de complicitate și protecție pusă în aplicare de PSD și Marcel Ciolacu, care își mențin interesele proprii în detrimentul cetățenilor.

Domnule Ciolacu – Gabriela Firea trebuie să fie demisă din funcție, iar cei responsabili de abuzuri criminale și corupție trebuie să răspundă în fața justiției!’’

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]