• 27 iunie 2023

VLAD VOICULESCU, PREŞEDINTE USR BUCUREŞTI: ATAC LA VIAŢA CETĂŢENILOR! PSD ŞI PNL VOR DISTRUGEREA SPAŢIILOR VERZI DIN BUCUREŞTI ŞI SE COALIZEAZĂ CU MAFIA IMOBILIARĂ

VLAD VOICULESCU, PREŞEDINTE USR BUCUREŞTI: ATAC LA VIAŢA CETĂŢENILOR! PSD ŞI PNL VOR DISTRUGEREA SPAŢIILOR VERZI DIN BUCUREŞTI ŞI SE COALIZEAZĂ CU MAFIA IMOBILIARĂ

150 150 USR Bucuresti

Ordonanța 13 a spațiilor verzi, acum în Comisia de Mediu din Camera Deputaților. După ce au amânat pentru toamnă noul Cod al urbanismului unde erau depuse amendementele, în acest moment la Comisia de Mediu din Parlament, ca pe vremea lui Dragnea, PSD și PNL au depus aceleași amendamente de distrugere a spațiilor verzi și parcurilor la ,,legea privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor”.

În acest moment se discută la comisie, mâine ar urma să intre la vot.

PSD și PNL au lansat un atac clar și nejustificat asupra vieții bucureștenilor prin intermediul amendamentelor propuse.

Este inacceptabil faptul că aceste partide politice doresc să desființeze parcurile și spațiile verzi și să le ofere speculatorilor imobiliari, aşa numiții „rechini imobiliari”, astfel vor avea ocazia de a-și extinde influența asupra acestor zone.

Fac un apel către PSD și către aliații lor de la PNL să retragă aceste amendamente extrem de nocive, care nu servesc intereselor noastre, ale cetățenilor, ci doar interesele mafiei imobiliare. Nu putem permite ca dezvoltarea urbană să fie în detrimentul calității vieții noastre și a generațiilor viitoare.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]