• 29 mai 2023

PSD SE OPUNE DEZVOLTĂRII SPITALELOR DIN BUCUREŞTI

PSD SE OPUNE DEZVOLTĂRII SPITALELOR DIN BUCUREŞTI

150 150 USR Bucuresti

Reţeaua de 15 spitale ale Ministerului Transporturilor se transferă la autorităţile locale.
Însă, la Bucureşti PSD se opune în a trece două spitale, ,,Spitalul Clinic nr. 1 C.F Witting’’ şi ,,Spitalul Clinic C.F nr. 2’’, în administraţia Primăriei, respectiv ASSMB, pentru că probabil doreşte altceva – transformarea celor două spitale, în spitale pentru ,,speciali’’.

Consilierii PSD s-au abţinut de la votul celor două proiecte care vizau sănătatea bucureștenilor. Acestea au întrunit doar 29 de voturi favorabile, insuficiente în vederea adoptării, deoarece aprobarea lor presupune o majoritate de două treimi.

Aceste proiecte priveau transferul a două spitale, respectiv „Spitalul Clinic nr. 1 C.F. Witting” și „Spitalul Clinic C.F. nr. 2”, de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii către autoritățile locale, respectiv ASSMB, în interesul cetățenilor. Scopul acestui transfer era îmbunătățirea serviciilor medicale oferite bucureștenilor, inclusiv gestionarea asistenței medicale.

Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti: “Specialii mai importanți decât locuitorii din București pentru PSD. Deși toate spitalele Ministerului Transporturilor trebuiau să treacă la autoritățile locale, la București PSD s-a opus. Să nu vă mire că vor trece la Apărare după informațiile apărute în spațiul public. Asta reiese și din votul PSD din consiliul General de azi. PSD este consecvent în blocarea oricărei inițiative importante pentru sănătatea bucureștenilor.”

USR Bucureşti continua să lucreze pentru dezvoltarea și modernizarea rețelei de spitale din București, în ciuda opoziției PSD. Sănătatea și bunăstarea bucureștenilor sunt mai presus de interesele politice.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]