• 19 mai 2023

SORIN GRINDEANU ÎŞI BATE JOC DE 600.000 DE BUCUREŞTENI CARE MERG CU MEROUL ÎN FIECARE ZI!

SORIN GRINDEANU ÎŞI BATE JOC DE 600.000 DE BUCUREŞTENI CARE MERG CU MEROUL ÎN FIECARE ZI!

150 150 USR Bucuresti

Este incredibil cum un ministru al Transporturilor poate ignora cu desăvârșire nevoile a sute de mii de oameni! Sorin Grindeanu dezamăgește pe zi ce trece, iar astăzi avem dovezi clare ale lipsei de implicare a Guvernului României în gestionarea eficientă a metroului.

Astăzi, Metrorex, sub conducerea directorului Mariana Miclăuş, a anunțat că vom avea parte de întârzieri suplimentare la metrou, iar motivele sunt absolut inacceptabile. Se pare că nu există suficiente trenuri pentru a asigura un program de circulație normal. Bucureștenii se vor confrunta cu așteptări suplimentare în momentele cele mai aglomerate ale zilei.

USR București subliniază că această situaţie este inadmisibilă, mai ales într-o capitală europeană, iar bucureștenii nu ar trebui să sufere din cauza incompetenței și neglijenței celor responsabili.

Nu putem permite ca un sistem vital pentru capitală să fie neglijat. Ministrul Sorin Grindeanu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru această situație și să găsească soluții imediate pentru a remedia problemele de la metrou.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]