• 2 martie 2023

USR: AM ÎNCHIS ÎNCĂ UN ROBINET PRIN CARE ACOLIŢII GABRIELEI FIREA DRENAU ANUAL MILIOANE DE EURO

USR: AM ÎNCHIS ÎNCĂ UN ROBINET PRIN CARE ACOLIŢII GABRIELEI FIREA DRENAU ANUAL MILIOANE DE EURO

150 150 USR Bucuresti

O nouă companie municipală dintre cele înființate de Gabriela Firea pentru a sifona banii publici a intrat în lichidare în luna februarie. Este vorba de compania Parcuri și Grădini București SA.

Rezistența sindicatului controlat de PSD a fost una acerbă, în ultimi 2 ani a târât compania în zeci de procese (toate cele finalizate au fost pierdute de reclamanți) cu unicul scop de a tergiversa dizolvarea si lichidarea, astfel ca ei sa profite de existența companiei.

Liderii sindicatului au șantajat cu greve pentru ca parcurile să nu fie îngrijite, au mințit muncitorii, au amenințat și dat în judecată pe toți cei ce nu au intrat în jocul lor murdar, au pus zeci de piedici, însă fără succes pentru ei.

“O căpușă care provoca an de an pierderi din banii cetățenilor, a fost oprită. Vom restitui către primărie tot patrimoniul companiei, ceea ce ne va ajută ulterior sa îmbunătățim serviciul public pe care îl oferim bucureștenilor. CMPGB SA nu are niciun leu datorie, nici către bugetul de stat și nici către persoane juridice.”, a declarat Iustin Roșca, directorul general al companiei.

Peste 5 milioane de euro din banii bucureștenilor se pierdeau anual pentru sinecuri create de Gabriela Firea în companiile pentru întreținerea parcurilor din București (companiile Parcuri și Grădini, Întreținerea Arborilor Verzi, Agrement) dintre care peste 1,5 milioane de euro numai la compania Parcuri și Grădini.

Am promis în campanie că vom stopa cheltuirea banilor bucureștenilor pe sinecurile doamnei Firea și ne ținem de promisiuni. Echipa AGA formată din membri Gram AnaMaria, Luminita Serban și George Nicolaie și membrii CA: Alexandru Balan, Diana Culescu, Balu Liliana, Paul Ene, Lavinia Iancu au acționat cu tact și echilibru între a-și îndeplini contractul de delegare privind întreținerea parcurilor bucureștene și a mandatului dat de acționari de a închide compania.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]