• 27 februarie 2023

DENUNŢ LA DNA ŞI SESIZARE LA CURTEA DE CONTURI ÎMPOTRIVA LUI ROBERT NEGOIŢĂ

DENUNŢ LA DNA ŞI SESIZARE LA CURTEA DE CONTURI ÎMPOTRIVA LUI ROBERT NEGOIŢĂ

150 150 USR Bucuresti

Lucian Judele, viceprimar al Sectorului 3, a depus astăzi, 27 februarie, denunț la Direcția Națională Anticorupție și sesizare la Curtea de Conturi pentru lucrările ilegale din zona Unirii făcute de Primăria Sectorului 3, la ordinele lui Robert Negoiță.

“Am denunțat la Direcția Națională Anticorupție lucrările ilegale pe care primarul (încă în funcție) le-a efectuat la începutul acestui an în zona Unirii. Primarul a dat ordin să fie spart pavajul de granit, schimbat anul trecut de Primăria Generală, și înlocuit cu vestitele pavele de beton ale lui Negoiță.
Toți banii pentru lucrarea ilegală, având în vedere că zona respectivă nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 3, au fost cheltuiți din bugetul cetățenilor Sectorului 3 fără avize sau fără să existe o Hotărâre de Consiliu Local.

Cineva trebuie să oprească practicile lui Robert Negoiță de a cheltui banul public după bunul plac, nu ne permitem ca Sectorul 3 să devină “sacul fără fund” din care se ia fără să se dea nimănui nicio socoteală.

Am încredere că Direcția Națională Anticorupție și Curtea de Conturi vor acționa în consecință și vor lua măsurile care se impun ca urmare a acestui abuz în serviciu și a deturnării de fonduri.“, a declarat Lucian Judele.

Amintim faptul că Primăria Sectorului 3 a fost amendată cu 10.000 de lei de Primăria Capitalei pentru lucrările din Piața Unirii, deoarece au fost făcute fără autorizație, zona fiind în administrarea PMB.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]