• 1 februarie 2023

LUCIAN JUDELE, PREŞEDINTE USR SECTOR 3, DESPRE PERCHEZIŢIILE DNA DE LA PRIMĂRIA SECTORULUI 3

LUCIAN JUDELE, PREŞEDINTE USR SECTOR 3, DESPRE PERCHEZIŢIILE DNA DE LA PRIMĂRIA SECTORULUI 3

150 150 USR Bucuresti
Chiar în acest moment DNA efectuează percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, la Direcția de Urbanism și la sediul celor 17 societăți care își desfășoară activitatea ilegal pe lângă malul Dâmboviței.
Lucrurile pe care le-am semnalat ca viceprimar al Sectorului 3, lucruri de care primarul Negoiță a refuzat în mod activ să se ocupe, sunt acum în atenția justiției!
Dacă DNA este aici, ar fi cazul să se intereseze și de terasele care urmează să fie construite pe locul în care, în 2021, s-au stins din viață 2 muncitori.
De asemenea, pentru bunul mers al acțiunii de justiție pun la dispoziție un document în care tocmai Primăria recunoaște că nu a emis autorizații de construcție pentru terasele percheziționate astăzi sau pentru terasele de pe Bulevardul Decebal. Vorbim despre câteva sute de metri pătrați de terase amplasate ilegal.
Sper că intervenția DNA va duce la închiderea teraselor care au sugrumat tot spațiul pietonal de pe lângă malul Dâmboviței, Piața Alba Iulia și Bulevardul Decebal. Singura acțiune pe care a luat-o Primăria Sectorului 3 împotriva acestor societăți, deși atât presiunea noastră, cât și presiunea societății civile au existat mereu, a fost să sancționeze cu o sumă modică terasele, care și-au continuat apoi activitatea în mod ilegal.
Justiția trebuie să-și facă datoria și e responsabilitatea noastră, a tuturor, să protejăm această instituție atunci când se amestecă în treburile baronilor.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]