• 31 octombrie 2022

ALIN STOICA, PREŞEDINTE USR SECTOR 6: PSD A VOTAT ÎMPOTRIVA INTERESELOR CETĂŢENILOR SECTORULUI 6 ŞI A RESPINS PROIECTUL DE REALIZARE A PARCULUI GROZĂVEŞTI

ALIN STOICA, PREŞEDINTE USR SECTOR 6: PSD A VOTAT ÎMPOTRIVA INTERESELOR CETĂŢENILOR SECTORULUI 6 ŞI A RESPINS PROIECTUL DE REALIZARE A PARCULUI GROZĂVEŞTI

150 150 USR Bucuresti

Zilele trecute ne bucuram de faptul că lupta pentru recuperarea parcului Grozăvești este aproape de final.

Mai trebuia Hotărârea Consiliului Municipiului București pentru ca lucrurile să intre, după o luptă de câțiva ani, pe o cale normală.

S-a ivit însă un nou obstacol, de această dată pur politic.
Proiectul, care trebuia votat cu 2/3 din numărul de consilieri, nu a primit susținerea consilierilor PSD din Consiliul General al Bucureștiului!

O auzim zi de zi pe doamna Gabriela Firea cu afirmații despre București, dar își pune consilierii să voteze împotriva bucureștenilor.

Doamnă Firea, aveți curaj să ieșiți astăzi să ne spuneți de ce locuitorii Sectorului 6 nu pot avea un parc din cauza votului consilierilor dumneavoastră?

Reamintim că lupta a început în urmă cu 2 ani când a fost anulat, din inițiativa USR, PUZ-ul de sector, aprobat tot de administrația PSD, care permitea construirea de blocuri înalte în locul parcului.

Colegii mei din administrația locală sunt însă suficient de tenace pentru a nu renunța.

Avem însă nevoie și de sprijin din partea locuitorilor Bucureștiului. Știți bine că parcurile nu ne prisosesc. De aceea, când veți avea 10 minute libere, identificați acei consilieri care s-au opus și trimiteți-le un mesaj în care să le cereți să se răzgândească. Un mesaj corect, sobru și ferm în care să le cereți să pună interesul cetățeanului pe primul loc.

    • Link proiect: https://doc.pmb.ro/consiliu/sedinte/482/oz/10913.pdf

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]