• 22 decembrie 2018

Am trimis notificări către conducerile Companiilor municipale

Am trimis notificări către conducerile Companiilor municipale

150 150 USR Bucuresti

USR București a trimis notificări oficiale prin care li se pune în vedere celor care conduc companiile municipale că instanța a decis anularea hotărârilor de înființare în baza cărora au luat ființă. Prin aceste notificări, decidenții din companii sunt înștiințați oficial că orice act pe care îl semnează și care duce la angajarea contractuală a societăților poate atrage răspunderea lor civilă și penală.

Am observat că atât Gabriela Firea cât și directorii companiilor municipale se comportă ca și cum decizia instanței nu ar exista. Am vrut ca în aceste ultime zile din an să-i notificăm oficial pe decidenții din companii și să le amintim că această decizie există și produce efecte”, a declarat Roxana Wring, președinte USR București și consilier municipal.

În continuare se semnează contracte de milioane de lei, în continuare se fac angajări și în continuare aceste companii operează ca și cum ar fi legal înființate. Ceea ce nu este adevărat. Există o decizie a Curții de Apel prin care această problemă este tranșată. Ceea ce am făcut astăzi a fost să le transmitem directorilor din companii că ei – și nu Gabriela Firea – sunt cei care vor plăti pentru eventuale încălcări ale legii. Le spunem foarte clar că legea este mai importantă decât cuvântul primarului”, a declarat Ana Ciceală, consilier municipal USR.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]