• 2 august 2018

Roxana Wring: Cer demiterea imediată a directorului Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti

Roxana Wring: Cer demiterea imediată a directorului Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti

150 150 USR Bucuresti

Punctul de vedere exprimat de Roxana Wring, președinte USR București și consilier municipal, în legătură cu situația de la Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti:

”Cer demiterea imediată a Alexandrei Dobre din funcția de director al Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti pentru incompetență managerială și pentru faptul că reprezintă în sine un pericol iminent la adresa banului public și la adresa sănătății oamenilor.

Solicit, de asemenea, stoparea de urgență a proiectului privind cele 1000 de excursii gratuite în Grecia. De acest proiect a auzit doar ”cine trebuie” și asta înseamnă o mare nedreptate la adresa celor câteva sute de mii de persoane vârstnice din București. Acest proiect înseamnă nu doar o risipă inutilă a banului public, ci și un pericol real la adresa sănătății celor în vârstă.

Câteva zeci de potențiali beneficiari sunt astăzi în fața instituției, sperând să prindă un loc în excursiile gratuite. Mulți dintre acești oameni suferă de boli care nu le permit să stea în căldură atâta timp și sunt expuși unor pericole de care Alexandra Dobre și Gabriela Firea sunt responsabile în mod direct.

Preocuparea Primăriei pentru persoanele în vârstă trebuie să fie una reală și nu una electorală. Acești oameni au nevoie de sprijin, de suport, de cadru pentru a-și trăi fără griji această perioadă din viață. A da 1000 de excursii gratuite pentru vârstnici, în condițiile în care sunt câteva sute de mii de potențiali beneficiari, este nu doar o prostie, ci și o ticăloșie. Înseamnă o risipă pur și simplu inconștientă a unor sume din care se puteau face proiecte cu adevărat necesare pentru bătrâni.”

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]